Postemballage

Postemballage_760x175.jpg

Postemballage 

Brett sortiment och snabb leverans av postemballage/postförsändelser

Vi har ett brett sortimentet för ditt postrum eller ditt packbord. Oavsett om du letar efter bubbelpåsar, kartongpåsar, etiketter eller kuvert kan du hitta allt i vår webshop. Allt för att säkerställa en skyddad och säker försändelse av dina produkter.

Använd ditt postemballage för marknadsföring av ditt företag

Om du arbetar med en webbshop, vet du självklart om att kombinationen av produktsortiment, pris och snabb och problemlös leverans ger glada och nöjda kunder - och att förpackningen spelar en stor roll här. Därför erbjuder vi också att du kan få i stort sett alla typer av postemballage med tryck. Läs mer om vårt sortiment här.

Specialdesigna ditt egna postemballage

Ditt postemballage är en viktig kontaktpunkt för dina kunder och det ger en stark signal om dina produkter och ditt företag. Därför är emballage och postförsändelser också en idealisk plats för att marknadsföra din verksamhet och dina produkter, tex överraska dina kunder med en unik förpackning. Våra experter på vårt Design Center är redo att hjälpa dig att konstruera och designa just den förpackningslösningen som skiljer ditt företag från de andra.

Läs mer om vårt sortiment här

 

Postpakke_251x167).jpg

 

kuverter_167x167.jpg

 

paperman