Skydd och stötdämpning

7 - produktbeskyttelse_760x176.jpg

Se till att dina produkter transporteras säkert

Ömtåliga produkter behöver bra produktskydd mot stötar, skakningar, stötar och vibrationer vid transport. I webbshopen hittar du ett brett utbud av skydd och stötdämpning, med olika användingsområden och fördelar. 

Skydd till produkter till mindre förpackningar 

 

I vår webshop hittar du allt från bubbelfolie, skyddsnät, kantskydd och wellpapp till integrerade system som Fill-Air maskiner och PadPak papperssystem. För mindre krav/behov är lös stjärnafyllning eller bubbelfolie ett bra val eftersom de ger snabb skydd/emballeing till din förpackning. Den låga vikten betyder att du kan spara på dina fraktkostnader. Läs mer här

Wellpapp på rulle eller ark fungerar också bra som all-round produktskydd. Fördelar är att det kan användas både till omslag, emballering, utfyllnad och mellanlägg. Wellpapp på rulle och ark är lättanvändbart, prisvärt och miljövänligt.

 


Skydd till produkter till större förpackningar

Vid större förpackningsbehov med halv- eller helautomatiserad verksamhet, är Fill-Air maskiner eller PadPak papperssystem ett bra alternativ. Maskinerna kan integreras i din befintliga lösning, samtidigt som det ger perfekt skydd mot stötar, skakningar och slag. Förutom att dessa masikner är enkelt och flexibelt att använda, tar liten plats, miljövänligt har bägge systemen låga underhållskostnader.

Läs mer här

 

paperman