Användningsområden Storformat

Photo-and-Fine-Art_ContentPage_259x194.jpg

Konst-  och interiördesign

Storformatstryck har de senaste åren haft stor inverkan på världen. Det har blivit viktigt att välja rätt material beroende på applikation, färgåtergivelse och den känsla du vill skapa i rummet. Personalisering och personlighet skall också reflekteras i den växande trenden av interiördesign och reproduktion av konst. Upplev en ny värld av möjligheter till att producera en egen atmosfär med dina egna värderingar, smaker och tankar. Producera fantastiska fotografier, konstreproduktioner och med din personliga prägel på din interiör!

Konstreproduktion 

Reproduktioner av konst tryckt på canvas eller akvarell liknande utskrifter ökar. Antingen är det en reproduktion av en känd målare, en dekorativ bild eller ditt senaste semestermotiv som du vill dekorera med.

Läs mer

Väggdekoration 

Väggdekorationer och ett briljant sätt att inkludera din design på en vägg. Med ett nytt sortiment tryckmedia kan  hotell, restauranter, kontor och hem kan väggarna snabbt skapa nya atmosfärer. Taper med egen design kan enkelt monteras som vanlig tapetväv eller med ett självhäftande adhesiv.

Läs mer

Fotografier 

Storformatprint av fotografier ökar kraftigt som grafik på fasader eller på större glassade områden. När du använder rätt material är du säker på att dina förväntningar kommer att infrias antingen det handlar om ett fotografi, en utställning eller som en permanent påminnelse om senaste släktträffen på stugväggen.

Läs mer
paperman