Användningsområden storformat

Shop-and-Exhibition_ContentPage_259x194.jpg

Mässor  & Utställningar

En mässa är ofta fönstret för att visa upp sina tjänster och produkter, till både nya och existerande kunder. Det är därför viktigt att välja tryckmedia som passar till det budskap du vill visa upp i dina displayer, mässvägar, skyltar, roll-ups och andra budskapsbärare. Mattan du ska stå på under mässdagarna ska inte glömmas bort.

 

 

 

roll-up 

Så enkelt, så lätt, så rätt och så vanligt på mässor och utställningar att en monter nästan skulle känns tom utan en ”rollis.”

Läs mer

pop-up 

Bärbara POP-UP system är utmärkta displayer att använda på mindre mässor och utställningar. De är kompakta, lätta och  enkla att packa-up och ihop när utställningen är över. Budskapen till grundsystemet är också enkla att byta. Vi har materialen både till de hårda- och till de mjuka ”softimage” systemen.

Läs mer

Väggreklam 

Digitalt tryck tillåter dig att välja exakt rätt budskap vid rätt tillfälle. Det gör att du kan vara maximalt uppdaterad och optimalt uppseendeväckande när du använder möjligheten att förvandla standardmässvägar till din egna gigantiska annonsplats, dessutom till en rimlig extrakostnad. Varför inte kombinera väggbudskapet med golvbudskapet när du ändå håller på?

Läs mer

Golvreklam 

Att annonsera på golvet kan vara ett mycket kostnadseffektivt sätt för att nå hög uppmärksamhet, dra trafik till din mässmonter eller till en mer specifik del av din utställning.

Läs mer

 

 

 

 

 

 

paperman