Användningsområden storformat

floor_graphic_259x194.jpg

Golvreklam 

Golvreklam är effektivt för att fånga kundernas uppmärksamhet. Det är en metod som skiljer sig väsentligt från butiken vanliga kommunikationskanaler. Det är också effektivt att använda golvreklam i mässmiljö. Golvreklam kan också användas för att styra om trafik, öka uppmärksamheten på ett specifikt område eller produkt samt öka variationen på din kommunikation. Golvreklam kan användas både inom – och utomhus på gator, vägar, trappor och torg.

Viktigt att tänka på:

  •  Inomhus eller utomhus: För utomhusannonsering måste du ta hänsyn till bl a temperatur vid montering samt hur utsatt för direkt UV strålning annonseringen kommer att vara. För golvreklam inom- och utomhus måste du ta hänsyn till halkrisker och välja media som ger god säkerhet.
  •  Kampanjlängd och nötning: Tänk på hur länge din kampanj skall exponeras samt hur många människor som du tror kommer att gå på den. Ju längre kampanj och ju fler människor som går/nöter på den desto högre krav på golvreklamen.
  •  Underlag: För bästa resultat är det av vikt att veta vilket underlag som golvdekalen skall fästas på. Vi kommer att erbjuda olika material beroende på om du ska göra reklam på asfalten på Västerbron under Stockholm Maraton eller om du ska fästa en stor golvdekal på parkettgolvet i konferenshotellet eller om du ska göra reklam på golvet under handbollsmatchen.
  • Rekommenderade produkter: Coala Floor Lam Sand, Coala Floor and Wall, Coala Walk and Wall, Coala Easy Stick Floor, Avery MPI 6021

Coala Floor Lam 2D Sand

170 micron strukturerat golvlaminat av PVC för utomhusbruk.

Produktfördelar: R10 halkcertifikat, hållbart ca 6 månader, mycket klar.
 

Beställ

Coala Floor & Wall

En vit monomer golvvinyl 150 mic med textilutseende och ett avtagbart adhesive med luftkanaler för enkel montering på släta ytor. Passar för kortare kampanjer inomhus där brandklassning och anti-slip R9 krävs. Kan printas latex, UV och eco-solvent.

Beställ

Coala Walk & Wall

För inomhus golvreklam kort till medellång tid. Har ett ackrylbaserat adhesiv och kan tas bort från parketten. Samma material kan även användas till väggdekor, vilket gör att du kan skapa effektfulla mässmontrar där vägg och golv matchas ihop.

Beställ

Avery Easy Stick Floor

Vit monomer vinyl, 100 micron, med permanent dot adhesiv för enkel- och bubbelfri montering. Coala Easy Stick Floor är mycket enkelt att montera på släta ytor och har en jämn yta trots punktadhesivet. 

Beställ

Avery MPI 6021

Passar för kortare kampanjer inomhus. Material som kan printas direkt och som behåller sina halksäkra egenskaper och ingen extra laminering behövs. Halkbeständighet och brandklassificering tillgänglig

 

 

 

 

 

paperman