Användningsområden storformat

floor_graphic_259x194.jpg

Golvreklam 

Golvreklam är effektivt för att fånga kundernas uppmärksamhet. Det är en metod som skiljer sig väsentligt från butiken vanliga kommunikationskanaler. Det är också effektivt att använda golvreklam i mässmiljö. Golvreklam kan också användas för att styra om trafik, öka uppmärksamheten på ett specifikt område eller produkt samt öka variationen på din kommunikation. Golvreklam kan användas både inom – och utomhus på gator, vägar, trappor och torg.

Viktigt att tänka på:

  •  Inomhus eller utomhus: För utomhusannonsering måste du ta hänsyn till bl a temperatur vid montering samt hur utsatt för direkt UV strålning annonseringen kommer att vara. För golvreklam inom- och utomhus måste du ta hänsyn till halkrisker och välja media som ger god säkerhet.
  •  Kampanjlängd och nötning: Tänk på hur länge din kampanj skall exponeras samt hur många människor som du tror kommer att gå på den. Ju längre kampanj och ju fler människor som går/nöter på den desto högre krav på golvreklamen.
  •  Underlag: För bästa resultat är det av vikt att veta vilket underlag som golvdekalen skall fästas på. Vi kommer att erbjuda olika material beroende på om du ska göra reklam på asfalten på Västerbron under Stockholm Maraton eller om du ska fästa en stor golvdekal på parkettgolvet i konferenshotellet eller om du ska göra reklam på golvet under handbollsmatchen.
  • Rekommenderade produkter: Asphalt Art, Coala Event Walk, Coala Walk & Wall, Avery 2002 REM, PS Sandtex

Asphalt art

Halksäker asfalt- och sten/betongdekal av polyuretan och aluminium som ger ett robust, säkert och följsamt material. För korta eller medellånga reklamkampanjer utomhus. Kan printas med Latex bläck och behöver inte lamineras.

Beställ

Coala Event Walk

Halksäker självhäftande vinyl för golv- och gatureklam under kortare perioder.

Beställ

Coala Walk & Wall

För inomhus golvreklam kort till medellång tid. Har ett ackrylbaserat adhesiv och kan tas bort från parketten. Samma material kan även användas till väggdekor, vilket gör att du kan skapa effektfulla mässmontrar där vägg och golv matchas ihop.

Beställ

Avery 2002 REM

Vårt Avery sortiment består av fler högkvalitativa polymeriska vinyler med ett flertal olika adhesive. MPI 2002 är vit gloss med grått avtagbart adhesiv.

Beställ

PS Sandtex

Antingen du laminerar en utskrift för att hålla den ren eller skydda den mot nötning eller klotter, har vi ett laminat för alla tillämpningar och behov.

Beställ