Användningsområden Storformat

pop-up_259x194px.png

Pop-Up 

Bärbara POP-up system är utmärkta displayer att använda på mindre mässor och utställningar. De är kompakta, lätta och enkla att packa-up och ihop när utställningen är över. Budskapen till grundsystemet är också enkla att byta. Vi har materialen både till de hårda- och till de mjuka ”softimage” systemen.

Viktigt att tänka på:

  •  Hållbarhet: Du vill bygga en stark och hållbar kommunikation med dina kunder vid flera tillfällen och återanvända samma budskap flera gånger.
  •  Yta: Den printade bilden ska vara supersnygg och ha ett extra ”lyft” eller ”tryck” i färgerna och därför ska ytan vara slät, fin och bestruken för att kunna ta emot det bläck som ska användas i printern.
  •  Opacitet: Välj ett helt opakt media för att undvika att stolpen eller en bakgrund skiner igenom på ditt budskap. Vi har även material med silver/grå baksida som matchar och smälter in ditt roll-up system.
  •  Skraptålighet: Du kan välja att laminera bilden för att dels höja effekten på bilden samt för att skydda budskapet och förlänga livslängden på pop-upen.
  • Rekommenderade produkter: Solvoprint Nolite 370, Coala Pop-Up PET W, SoftImage C240

Solvoprint Nolite 370

Rigid polyesterfilm för pop-up väggar.

Beställ

Coala Pop-Up PET W

Vi lagerhåller ett brett utbud av material för storformatsproduktion.

Beställ

Softimage C240

Skrynkelfri 100% polyester med elastisitet för inom-och utomhusbruk.

Beställ
paperman