Användningsområden Storformat

Outdoor-advertising_ContentPage_259x194.jpg

Utomhusreklam 

Utomhusreklam är ett visuellt media som levererar ett budskap i stor skala till en stor publik. Passa på att använda rätt media när du visar dina bilder eller ditt budskap i stort format. Gör det bra och du kommer få uppmärksamhet. Att designa en utomhusskylt, plakat eller inplastning av en byggnad kräver att du väljer rätt material för att uppnå rätt effekt.

Gatureklam 

Gatureklam kan tillåta visuell kommunikation med stora annonstavlor (billboards), busskurer, fasadreklam, banderoller och ljuslådor i storformat.

Läs mer

Fönsterdekor 

Fönster eller glassfasader på butiker eller kontor är superbra exponeringsytor som kan skapa stor uppmärksamhet hos förbipasserande kunder. Det går att annonsera din produkter eller tjänster utan att ljusinsläppet till butiken eller kontoret förstörs eller att möjligheten att titta ut försvinner. För fönsterdekorskampanjer har vi ett sortiment med statisk och lätthäftande avtagbar film som enkelt kan tas bort utan att limrester stannar på fönstret. Vi har perforerad film, frostad film som du kan trycka på, men även helt optiskt klara filmer.

Läs mer

Utomhusskyltar 

Var helt säker på att du visar rätt bild och budskap när du visar upp din firma, butik, varumärke, produkt eller service på utomhusskylten. Gör din utomhusskylt på fullt allvar och alla kommer att se det!

Läs mer
paperman