Användningsområden storformat

window_graphics_259x194.jpg

Fönsterdekor 

Fönster eller glasfasader på butiker eller kontor är bra exponeringsytor som kan skapa stor uppmärksamhet hos förbipasserande kunder. Det går att annonsera din produkter eller tjänster utan att ljusinsläppet till butiken eller kontoret förstörs eller att möjligheten att titta ut försvinner. För fönsterdekorskampanjer har vi ett sortiment med statisk och lätthäftande avtagbar film som enkelt kan tas bort utan att limrester stannar på fönstret. Vi har perforerad film, frostad film som du kan trycka på, men även helt optiskt klara filmer.

Viktigt att tänka på:

  •  Som för de flesta POS display är livslängd en viktig faktor att betänka när materialvalet ska göras.
  •  Fönsterdekor är ofta utsatt för solljus och kan behöva extra skydd mot UV för att klara livslängden.
  •  Låt kreativiteten flöda. Du kan gärna blanda och både printa på klara och vita filmer för att nå en uppseendeväckande- och snygg effekt.
  •  Ska du montera filmen på insidan och printa motivet spegelvänt eller på utsidan? Eller?
  • Rekommenderade produkter: Coala One Way Vision, Coala X-Tac, Window Film E-2301, Solvoprint Easy Dot Frosted

Coala 
one way vision

Hålvinyl för one way vision. Håldia 1,5mm

Beställ

coala x-tac

Återvinningsbar PP som fäster på jämna och plana underlag, t.ex glas, trä, metall. Helt unik adhesiv, som du inte kan känna. Lämnar inga limrester. Återpositioneringsbar. För solvent, UV och latex.

Beställ

window film E-2301

Superklar fönsterfilm i 50 micron med superklart avtagbart adhesiv för UV inkjet.  Adhesivet är avtagbar utan att lämna limrester även efter längre tids montering. En superprodukt helt enkelt.

Beställ

Solvoprint 
Easy Dot Frosted

Självhäftande och repositioneringsbar monomerisk vinyl med "punkt" adhesive som underlättar montering. Avtagbar. Kan appliceras utan verktyg. Mycket lätt att ta med. Printa spegelvänt och montera på insidan!

Beställ
paperman