Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 10:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Corporate-Communication_ProfilePage_185x114.jpg

Jag arbetar som marknadsförare

Vi vet att en sammanhållen kommunikation på de rätta materialen förstärker ditt varumärke och ditt budskap. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt material för dina trycksaker, reklamkampanjer, skyltar, roll-ups, profilprogram och mässinredningar. Vi utgår från ditt företags krav på miljö, kvalitet och ekonomi. Kontakt vårt kundcenter för hjälp och rådgivning.

En palett med 48 härliga färger

scandia 2000

 
  Scandia2000.png  
 

Om ditt företag menar allvar med sin miljöprofil är det självklart att välja ett av världens miljövänligaste papper. Den breda familjen Scandia 2000 från Lessebo Bruk finns i flera ytor, toner och kuvert.

Läs mer

Creative power

 
  Creative_Power_119x89_resize.jpg  
 

Vi erbjuder ett brett utbud av kreativa papperskvaliteter. Med rätt papper kan du stärka ditt budskap! Vi har därför Antalis Creative Power där vi erbjuder dig ett brett utbud, professionella råd och olika tjänster för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen.

Läs mer

Conqueror 

 
   
 

Conqueror är en högkvalitativ och omtyckt klassiker som tillverkas i Skottland. I Conquerorfamiljen finns ett stort antal papper med struktur och färg och representativa kuvert. Conqueror finns i 100% returfiber och hela familjen är FSC®-märkt.

Läs mer

KEAYKOLOUR 

 
  Keaykolour_119x89.jpg  
 

Designpappersfamilj med rustik känsla och jordnära toner, med harmonierande inslag av intensiva kulörer, fina meleringar och olika präglingsmönster.

Läs mer

Klimatkompensera dina pappersinköp

 
  Environment_klimatkompenserat_119x89.png  
 

Vårt unika system för klimatkompensation av pappersinköpen till dina trycksaker bygger på tanken “många bäckar små”. Kompensationen räknas fram utifrån de totala koldioxidutsläppen från produktion och transporter för den papperskvalitet du valt. För den lilla avgiften får du rätt att märka trycksaken med vår klimatsymbol. I vår klimatkalkylator här på hemsidan kan du enkelt räkna fram koldioxidutsläpp och avgift för olika papperskvaliteter.

Läs mer om klimatkompensation

Dummyverkstan 

 
   
 

För att sälja in din idé eller kontrollera tjocklek, vikt och porto beställer du med fördel en dummy, det vill säga en otryckt trycksak, från vår dummyverkstad. Enklast beställer du här på hemsidan när du är inloggad.

Dummyverkstan, Rörvägen 3, 136 50 Jordbro
Tel 010-707 70 01
E-post: dummyverkstan@antalis.com

 

The PaperBook 2018 - 2021

 
  Paper Book A4_DL_115x71.jpg  
 

Ny komplett kollektion av designpapper

En uppdaterad version av The Paper Book är äntligen här! Boken innehåller våra välkända varumärken som Conqueror, Rives, Curious, Keaykolour och Pop'Set som utvecklats av ArjoWiggins och distribueras världen över av Antalis.  

Boken är tänkt ska fylla en viktig funktion i det kreativa pappersvalet där alla kvaliteter är samlade i en och samma bok. The Paper Book finns i en begränsad upplaga och riktar sig främst till grafiska formgivare – för mer information kontakta gärna din Antalis representant.


Läs artikel från Sign&Pring okt-2018

Infocenter miljö

Vi har samlat all miljöinformation om våra produkter under Infocenter. Och hittar du inte vad du söker kan du kontakta våra papperskonsulenter som hjälper dig.

Läs mer

Infocenter print

Grafiska råd, formatguide, checklistor, vanliga fel… Här har vi samlat mycket som är bra att veta. Om du hellre vill få råd direkt från oss tar du bara kontakt med en papperskonsulent.

Läs mer

D2B Digital To Business

 
  d2b_101x73.png  
 

Digitalt tryck har revolutionerat den grafiska branschen. Därför har vi på Antalis startat d2b "Digital to Business" för att samla expertis om utvecklingen, för att hitta affärsmöjligheter och öka lönsamheten för våra kunder. Du hittar mångfalden i vårt digitala sortiment: bestruket, obestruket, designpapper och specialiteter, alla särskilt anpassade för att användas i digitala pressar.

Läs mer
Lägg in ditt artikelnummer

Picto_BasketN

Prislistor  

visuel

Här hittar du våra prislistor och illustrerade kataloger du kan bläddra i.

Läs mer

paperman