Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Infocenter Print

Logo_D2B_259x194.jpg

Digital  2 Business

Digitalt tryck har revolutionerat den grafiska branschen. Därför har vi på Antalis startat d2b "Digital to Business" för att samla expertis om utvecklingen, för att hitta affärsmöjligheter och öka lönsamheten för våra kunder.

Vi har samlat ett nätverk av digitala tryckare, kommunikationsbyråer, reklambyråer, förlag, pappersproducenter, tillverkare av digitalpressar, slutkunder och copyshops för att dela kunskap och erfarenheter med varandra.

Du hittar mångfalden i vårt digitala sortiment: bestruket, obestruket, designpapper och specialiteter, alla särskilt anpassade för att användas i digitala pressar.

 • Provbok d2b

  Vi har samlat alla papper och material för digitalt tryck i våra provböcker d2b - Digital to Business. Här kan du hitta mångfalden i vårt digitala sortiment: bestruket, obestruket, designpapper och specialiteter, alla särskilt anpassade för att använda i digitala pressar.

  Provböckerna finns i fem versioner uppdelade efter maskintyp: En generell för torrtoner, en för HP Indigo, en för Ricoh, en för Kodak och en för Konica Minolta. Provböckerna innehåller produktinformation och prover.

  Beställ en provbok här, ange vilken provbok du vill ha (HP Indigo, Torrtoner, Ricoh, Kodak eller Konica Minolta).

   

 • digitalpappersguiden 

  Vår digitalpappersguide hjälper dig hitta rätt material för din digitala produktion.

  Läs mer
paperman