Infocenter verktyg

Toolbox_259x194.png

Toolbox 

Toolbox for stupids, art directors and anyone who cares

95 pappersprover med alla varianter och ytvikter på Scandia 2000, GalerieArt och Invercote. Det bästa vi har, passar till det mesta, allt du behöver samlat i en behändig verktygslåda.

 

Ny pekbok för art directors!
PMS-guide, stilprover, skalpell, typometer…Nu finns ett nytt oumbärligt arbetsverktyg för stressade art directors och formgivare. Man kan se det som ett överlevnadsredskap typ schweizisk armékniv, fast med helt andra funktioner. Faktum är att det handlar om en hel verktygslåda i behändigt format. Provboken "Toolbox for stupids, art directors and anyone who cares" innehåller några av våra allra bästa kvaliteter, som passar till det allra mesta. Och titeln säger något om ambitionen: Att göra ett pedagogiskt hjälpmedel för pappersval helt utan information och fakta.
I Toolbox är det bara att bläddra, titta, känna och peka!

Toolbox tekniker: Samma verktyg är tryckta på alla de 95 proverna  med 8 olika tekniker, från svart och cmyk till prägling och foliering!
Lite snack och mycket verkstad.

Faktaruta om Toolbox
Idé och formgivning: Ulf Greger Nilsson, SWE
Produktion: Göteborgtryckeriet
Tekniker: CMYK, Svart, Svart + Svart, 5 olika PMS, presslack,
UV-lack, prägling, foliering.
Papper: Scandia 2000 och Lessebo Linné White, Natural, Ivory. GalerieArt™ Gloss, Silk, Matt. Invercote G, Albato och Creato.
Antal prover: 95

Toolbox delas ut våra papperskonsulenter och säljare.