Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 10:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Miljö

Green-toolbox-259x194.jpg

Green Tool Box

Många tror inte att papper är miljövänligt. "Det bidrar till avskogning", "Vi måste undvika printning till varje pris", "Vi måste sluta producera alla våra tryckta kataloger", "Vi måste fylla i våra administrativa formulär på webben", "Företag med nollpappers-policy är mer miljövänliga". Vi ser ofta e-postsignaturer med budskapet att man inte ska skriva ut informationen för att minska pappersförbrukningen. Företag, våra kunder, tror att de agerar ansvarsfullt genom att spara papper. Detta är till stor del på grund av att de har en felaktig bild av papper och dess miljöpåverkan.

Vi har beslutat oss för att agera och vi behöver din hjälp så vi tillsammans kan bekämpa dessa missuppfattningar.

Som stöd har vi tagit fram ett kommunikationsverktyg där vi presenterar argument och fakta som stödjer vår branch och visar att vi arbetar miljömedvetet. Verktyget är neutralt och hänvisar till en video som påvisar de miljöfördelar papper ger. Om var och en av oss regelbundet visar detta för våra kunder kommer vi nå ut brett och sprida informationen. Nedan hittar du de olika verktygen och information om hur du kan använda dig av dom.

 
Låt oss samarbeta för att krossa myten om papper.

 • Green Star System video

  Är du vilse i djungeln bland miljömärkningar? Se vår video, så hjälper det dig att förstå varför Green Star System är lätt att använda. Du kan även ladda ner GSS logotyper och den här videon för att använda på din egen hemsida.   

 • Visa videon för dina kunder   

 • Använd gärna denna i er e-postsignatur

  green-signature.png

   

  INSTRUKTION FÖR NEDLADDNING OCH ANVÄNDNING

  1- Spara bilden lokalt på din dator (högerklicka och spara som).

  2- Infoga bilden i din e-postsignatur.

  3- Skapa en länk från bilden till videon ovan som du tidigare har publicerat på din hemsida, alternativt länka till vår sida.

paperman