Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

om oss

kollegor_259x197.png

Lediga  tjänster

Antalis är Europas ledande leverantör inom B2B av papper, förpackningar och visuell kommunikation och världens näst största aktör med en omsättning på 2,459 miljarder euro. Företaget har ca 5 600 anställda och betjänar fler än 130 000 företagskunder och tryckerier i 43 länder via 118 distributionscentraler. Antalis utför mer än 14 000 leveranser varje dag runt om i världen och levererar ca 1,5 miljoner ton papper per år. I Sverige har vi funnits i mer än 100 år under våra tidigare namn Svenskt Papper och Map. Vi har en ledande position på den svenska marknaden inom papper samtidigt som vi är i kraftig tillväxt inom förpackningsområdet och Visual Communication/Storformat.
Mer information finns att läsa på antalis.se

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en utvecklande arbetsplats och en spännande framtid. Tycker du att vi är en intressant arbetsgivare, titta då gärna in på denna sida med jämna mellanrum. Här anslår vi lediga tjänster som vi behöver tillsätta. Kanske blir vi kollegor...

 

Logistikchef /utvecklare, Norge/Sverige

 

Policy för hantering av personuppgifter från kandidater  – Läs mer här

 

paperman