NOTERA! Onsdag den 29 maj stänger vi kl. 15.00 Inga order från e-handeln hanteras efter kl. 15.00 denna dag. Torsdag den 30 maj är det helt stängt.

om oss

ledige_jobb_259x194.png

Lediga  tjänster

Antalis är Europas ledande leverantör inom B2B av papper, förpackningar och visuell kommunikation och världens näst största aktör med en omsättning på 2,377 miljarder euro (2017). Företaget har ca 5 500 anställda och betjänar fler än 130 000 företagskunder och tryckerier i 43 länder via 118 distributionscentraler. Antalis utför mer än 14 000 leveranser varje dag runt om i världen och levererar ca 1,5 miljoner ton papper per år. I Sverige har vi funnits i mer än 100 år under våra tidigare namn Svenskt Papper och Map. Vi har en ledande position på den svenska marknaden inom papper samtidigt som vi är i kraftig tillväxt inom förpackningsområdet och Visual Communication/Storformat.
Läs mer på
 www.antalis.se

Som arbetsgivare kan vi erbjuda dig en utvecklande arbetsplats och en spännande framtid. Tycker du att vi är en intressant arbetsgivare, titta då gärna in på denna sida med jämna mellanrum. Här anslår vi lediga tjänster som vi behöver tillsätta. Kanske blir vi kollegor...

Vi söker nu flera tjänster bl.a 

- Driven Supply Planner - läs mer om tjänsten här

Marketing Project Manager - läs mer om tjänsten här