NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

2018/09/19

Ditt val av förpackning bidrar till dina kunders uppfattning om ditt företag, och därför måste både form och funktion vara av högsta kvalitet. Få förändringar i materialval och konstruktion kan göra skillnaden mellan neutral förpackning till en förpackning med WOW-effekt. Här får du 4 tips på enkla förpackningstyper som både skyddar dina produkter och imponerar dina kunder:

 
1. Geami WrapPak
geami wrappak_350x232.jpg
 
Geami WrapPak är ett fint och dekorativt alternativ till traditionella former av produktskydd. Genom att använda sin yttre yta av specialstansat kraftpapper och innerfoderpapper, skyddar Geami den förpackade produkten och ger en bättre och mer exklusiv omslagning. Förpackningen är dessutom lätt att kassera, eftersom både kraftpapper och foderpapper är biologiskt nedbrytbara. Geami WrapPak kan användas för produkter av alla former och variationer, eftersom det tar hand om produkten som ska vikas och samtidigt ger det ett exklusivt intryck. Resultat: En vackert förpackad produkt med avancerat skydd.
 
 
 

2. Vaxpapper med tryck 
 

silkepapper antalis_350x233.jpg

Med vaxat papper tillför du det lilla extra till förpackningen och det är samtidigt ett dekorativt sätt att skydda produkten. På grund av sitt paraffinlag absorberar vaxpapper inte vatten och skyddar mot smuts, fukt och fett. Vaxpapper används ofta för förpackning av mat, men det kan också användas för många andra ändamål, till exempel för inslagning av blommor, kläder och skor. Vaxpapper kan skrivas ut med en logotyp, ett budskap eller ett eget mönster som du väljer själv, tillgängligt i många färger - möjligheterna är många, och bara fantasin begränsar vad du vill förmedla med ditt papper.

 


3. Specialdesignade förpackningar

specialemballage_350x218.jpg

Med en smart och unik förpackningslösning får dina kunder en WOW effekt som skiljer sig från konkurrenten i både form, funktion och utseende. Genom att anpassa din förpackning får du inte bara en unik förpackning, en fin förpackning som lämnar ett bestående intryck på dina kunder. Du får också ett paket som är speciellt utformat för dina produkter och behov, möjlighet till egna bilder och budskap samt ett perfekt produktskydd till din förpackning.  

 

 

4. Tejp med tryck
Antalis tape_350x273.jpg

Tejp med tryck är ett effektivt och kostnadeseffektivt sätt att skapa WOW-effekt, och den finns i flera olika bredder, färger och kvaliteter. Tejp används för att stänga de flesta leveranser så varför inte använda platsen för marknadsföring av ditt varumärke, budskap eller kampanj? Du kan också välja att mixa tejp med andra förpackningar med tryck, till exempel. remmar, plastfilm, krympfilm och fraktpåsar - det ger en enhetlig look på alla dina förpackningar och ökar medvetenheten hos dina kunder.

 

 

Vill du veta mer hur du kan få WOW effekt till dina förpackningslösningar? 
Kontakta våra säljare och låt oss få vara med och prata om din nya innovativa förpackningslösning. Telefon: 010 707 70 00

Mail: justask@antalis.com