NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

2019/01/07

Antalis Showroom på Birger Jarlsgatan stänger 21/12-2018
- och vi flyttar våra tjänster till huvudkontoret i Haninge!
 


Antalis har under många år haft en fast mötesplats i vårt showroom på Birger Jarlsgatan 23 i Stockholm, som samlat många pappersälskande människor. Ambitionen har varit att erbjuda inspiration, kunskap och papper i alla dess former. Det ambitionen finns kvar, men med de snabba förändringar som sker på marknaden anpassar vi oss till utvecklingen och stänger vårt showroom den 21 december.  

Vi fortsätter att utveckla vårt unika papperssortiment och aktivt driva marknaden inom tryckt och printad media men på nya sätt med nya mötesplatser och nya former för vägledning vid val av papper, kartong och designpapper.
 
Här kontaktar du oss för service och tjänster fr.o.m. den 8 januari 2019:  

• Våra dummytjänster finns kvar och beställs via: dummyverkstan@antalis.com
• Pappersrådgivning och förfrågningar gör du via telefon 010-7077001 eller justask@antalis.com
• Du är välkommen att fortsätta beställa prover och säljmaterial på www.antalis.se eller justask@antalis.com
• Rum för Papper i Göteborg erbjuder såväl Antalis designpapper som råd och hjälp kring pappersval och finns centralt placerad i Göteborg.  
• Nyheter, inspiration och mötesplatser hittar du på vår hemsida www.antalis.se under events och seminarier, såväl som i vårt sociala medieflöde. Följ oss på Instagram, Facebook och LinkedIn.
 
Antalis har fortsatt samma passion för pappersanvändning och är övertygade om att användningen av fysiska medier ökar värdet av ditt varumärke. Vi kommer därför att fortsätta att predika papprets unika funktion i en ny tid och jobbar för fullt med att hitta nya sätt mötas, inspirera och serva dina behov och uppskattar alla värdefulla bidrag i denna fråga.  
 
Varmt välkommen att kontakta oss och kom gärna med förslag och idéer på kreativa mötesplatser och samarbeten! Du når oss alltid på justask@antalis.com
 
Vi tackar för gott samarbete och önskar en god jul och gott nytt år!
 

Med vänliga hälsningar

Antalis AB

Jonas Palmgren
Jonas Palmgren
Commercial Director