NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Antalis officiell distributör av Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives och Pop’Set i Norden

2017/03/22

| PRESSMEDDELANDE | Antalis är sedan 1 januari 2017 den officiella distributören av Arjowiggins Creative Papers i de nordiska länderna. Arjowiggins Creative Papers är världsledande tillverkare av finpapper för designers, tryckerier och andra kunder över hela världen.

De välkända kreativa papperena från Arjowiggins Creative Papers inkluderar varumärkena Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives samt Pop’Set. Pop'Set har ett omfattande utbud av infärgade, tonade designpapper i intensiva, levande nyanser som kompletteras av en serie med matchande kuvert.

Produkterna erbjuder ett brett urval av ytvikter, färger och strukturer och är det självklara valet för kreativa designers över hela världen för produktion av tryckmedia av alla de slag, från brevpapper och inbjudningar till årsredovisningar, böcker och finemballage.
Alla produkter är utvecklade och tillverkade med expertis som har förts vidare från generation till generation, genom nästan 250 år av papperstillverkning.

"För oss är trycksaken mer levande nu än någonsin. Tillväxten inom digital kommunikation har ökat effekten av vad det tryckta mediet kan förmedla, att förstärka ett budskap genom noggrant val av papper och trycktekniker. Det kanske trycks i mindre omfattning i vårt digitala samhälle, men få kanaler kan ge samma upplevelse som en arbetad trycksak.", säger Madeleine Eklund, Product manager Creative Papers Scandinavia. "Vår mission är att ge designers, varumärkesägare och tryckerier professionell rådgivning och inspiration gällande papper som ger trycksaken det lilla extra. Till vår hjälp har vi marknadens starkaste varumärken i vår produktportfölj, som finns tillgängliga över hela världen", avslutar Madeleine Eklund.

Om Antalis

Antalis är Europas ledande leverantör av papper, förpackningslösningar och visuell kommunikation och är världens näst största aktör med en omsättning på 2,625 miljarder 2016. Företaget har 5 800 anställda och betjänar fler än 123 000 kunder, företag och tryckerier i 43 länder via 107 distributionscentraler. Antalis utför 14 000 leveranser varje dag runt om i världen och levererar 1,7 miljoner ton papper per år. Antalis är distributionsenheten inom Sequana. Besök antalis.se för mer information.

Presskontakt:

Helena Thun
Scandinavian Marketing manager
+46 (0)70-261 16 43
helena.thun@antalis.com

Madeleine Eklund
Product Manager Creative Papers Scandinavia
+46 (0)70-662 01 59
madeleine.eklund@antalis.com