NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Antalis accelererar, 4 nya CTP-affärer!

2016/09/05

| PRESSMEDDELANDE | Stockholm, 5 September 2016 - Antalis, har har sedan oktober 2014 varit återförsäljare av Kodaks produkter i Sverige.
Fokus har varit, och är, förbrukningsmaterial. Men Antalis har även som målsättning att sälja hela Kodaks sortiment.


Antalis har sedan Drupa sålt fyra nya CTP-utustningar av ”budgetvarianten”Achive. - Det här är jätteroligt, säger Magnus Lindwall på Antalis.
De fyra företagen som investerar är: Rapidtryck och Strömberg Distribution i Stockholm, Storumans Tryckeri samt Affärstryckeriet i Norrtälje

– Tack vare att Kodak har börjat bygga en budgetvariant av Trendsetter så hamnar priset i närheten av vad en motsvarande begagnad utrustning kostar.
Jag tror att Kodak Achive kommer att vara ett starkt alternativ på marknaden för begagnad CTP-utrustning, fortsätter Magnus Lindwall


Kodak Achive finns i ett antal olika varianter från 4-up till 8-up och i hastigheter från 22 plåtar per timme och uppåt. Automatisk plåtladdning finns som tillval.
Kunden får också möjlighet att teckna ett förmånligt avtal kring förbrukningsmaterial som plåt, färg men även tryckmedia.


 

För ytterligare information, kontakta:
Peter Argården, Försäljningschef Print, Antalis AB
Tel: +46 10 707 70 23, E-post: peter.argarden@antalis.com
 

|Om Antalis|

Antalis är Europas största leverantör av papper, förpackningslösningar och material för storformatstryck. I Sverige har vi funnits i mer än 100 år under våra tidigare namn Svenskt Papper och Map. Vi har en ledande position på den svenska marknaden inom papper samtidigt som vi är i kraftig tillväxt inom förpackningsområdet. De nordiska länderna bildar en region med ökande integration företagen emellan. Omsättningen i Norden uppgår till 1,8 miljarder kr varav 621 tkr utgörs av det svenska företagets försäljning. För mer information besök, www.antalis.se