NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Antalis på Elmia Subcontractor

2016/11/01

Besök vår monter på Elmia Subcontractor i Jönköping 8-11 november.

Den 8 november är det dags för Elmia Subcontractor - norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder. En riktig specialistmässa för produktutveckling och inköp!

Antalis finns på plats i monter C03:26 för att presentera sitt breda utbud av produkter och tjänster inom förpackningsområdet, som stärker kundernas företag och varumärke. 

Innovativa förpackningslösningar
Antalis är den enda paneuropeiska förpackningsgrossisten som erbjuder ett komplett utbud av material, utrustning, maskiner och tjänster. Standardsortimentet med över 5000 artiklar täcker in allt som behövs i förpackningsjobbet för industri, handel och kontor. Vi erbjuder personliga konsulttjänster för alla förpackningsfrågor och av våra specialister får du alltid professionell rådgivning kring allt från packtejp och wellådor till sträckfilm och blandningsmaskiner.

- Vi tar hand om alla dina packbehov – och vi gör det snabbt, snyggt och kostnadseffektivt.

- Vi hjälper dig att hantera alla typer av förpackningsuppdrag oavsett vad som skickas och vilket material som paketeringen än kräver.

- Vi hjälper dig att stärka ditt varumärke genom att ta fram kundanpassade tryckta förpackningar, lådor m.m.

- Vi hjälper dig att välja rätt packbord och arbetsmattor.

Registrera dig för fri entré till mässan här

Varmt välkommen till monter C03:26!