NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Under FESPA och Printeriors 2017 visar Antalis upp sin expertis inom visuell kommunikation med innovativ produktlansering och unik interiördesign.

2017/04/26

| PRESSMEDDELANDE | Antalis lanserar Coala Magnetics, en nyskapande serie självhäftande magnetfilmer, samt tryckbara järnfilmer och magnetfilmer som gör det snabbt och enkelt att montera och byta ut bilder, kampanjmaterial och olika budskap.

FESPA, världens ledande evenemang för print i storformat, hålls i Hamburg den 8-12 maj 2017 och är det perfekta forumet för Antalis att presentera de senaste innovativa produktnyheterna. Som en uppföljning på tidigare lanserade Coala Easy-apply och Coala Display system, presenterar Antalis nu Coala Magnetics* på mässan.

FESPA: Antalis presenterar nya produkter och tjänster som kan förverkliga visioner

Coala Magnetics kommer att demonstreras i Antalis monter där besökarna även kan se en mängd olika lösningar för print i storformat: vägg- och golvdekoration, FSC®-certifierade displayskivor, skylttillbehör, printmedia och skärfolier för fönsterdekoration och foliering av fordon med mera – en mängd produkter som kan användas för att skapa spännande miljöer. För att hjälpa kunderna att välja det storformatsmedia som passar dem bäst erbjuder Antalis även flera olika skräddarsydda tjänster, som teknisk rådgivning, ICC-profiler, prover samt utbildningar och workshops.

Antalis @ PRINTERIORS: Våga designa på nytt sätt!

Antalis serie för väggdekor, Coala WallDesign, får en central plats på Printeriors - en utställning som arrangeras i anslutning till FESPA där inredare och arkitekter kan se hur nya digitala printlösningar kan innebära nya kreativa möjligheter. Coala Wall Design är kompatibel med de senaste printteknikerna och finns tillgängligt i papper, fiberglas och textil. Med materialen kan designers enkelt formge interiörer som stärker den visuella identiteten för ett företag eller varumärke och som enkelt kan appliceras och bytas ut.

Printeriors Coala WallDesign före       Printeriors Coala WallDesign efter
Före   Efter


"Vi ser fram emot att delta på FESPA med Coala WallDesign och vår nya serie Coala Magnetics, men även att få möjlighet att visa upp den expertis vi har på området visuell kommunikation", säger Lars Wiklund, Product manager Visual Communication Scandinavia på Antalis Sverige. "Marknaden utvecklas snabbt tack vare de tekniska framsteg som görs. Vi strävar efter att ge våra kunder, om de så är tryckare, designer eller varumärkesägare, möjlighet att förverkliga sina idéer med hjälp av våra värdeskapande tjänster och produkter."

Antalis kommer att finnas i monter B1U-C32 på FESPA och B2L-PR9 på Printeriors

Om Antalis
Antalis är Europas ledande leverantör av papper, förpackningar och visuell kommunikation och världens näst största aktör med en omsättning på 2,459 miljarder euro. Företaget har 5 626 anställda och betjänar fler än 127 000 kunder i 43 länder via 118 distributionscentraler. Antalis utför 14 000 leveranser varje dag runt om i världen och levererar 1,5 miljoner ton papper per år. Antalis är distributionsenheten inom Sequana. Mer information finns på www.antalis.se

Presskontakt:
Lars Wiklund
Product Manager Visual Communication Scandinavia
+46 70 245 15 35
lars.wiklund@antalis.com