NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Antalis på Sign&Print Scandinavia

2017/02/02

Besök oss på Sign&Print Scandinavia 7-9 februari

Den 7 februari kickar årets stora händelse inom visuell kommunikation igång på Kistamässan, Stockholm. Antalis kommer att synas med en inbjudande och interaktiv monter, där vi gärna svarar på dina frågor gällande grafiska lösningar som sticker ut.
 
Vi har laddat med spännande nyheter och tar bland annat med oss skrivare för allt från enklare skyltmaterial och väggdekor till avancerade utomhusdisplayer. Prova på att laminera utskrifter eller applicera texter på det svensktillverkade arbetsbordet CWT 1428. Antalis egna expert på bilfoliering kommer att finnas på plats under mässan för att demonstrera vårt populära Avery-sortiment – testa själv att applicera en folie i vår monter!
 
Utöver detta vill vi gärna passa på att visa vårt helhetssortiment som rör allt inom Print, Packaging, Office och Visual Communicaiton. Välkommen till monter C:06!