NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Tryckeriet Digaloo visar i en unik utställning upp framtiden för tryck.

2016/09/21

Tryckeriet Digaloo visar i en unik utställning upp framtiden för tryck. Det handlar om hur det tryckta mediet väcks till liv, hur det får nya dimensioner och om kopplingen till digitala medier. Och inte minst om hur helt nya produkter kan skapas i framtidens tryckeri.
Digaloos utställning ”Future in print” kommer under tre veckor vara uppsatt i vårt showroom i centrala Stockholm. 

Digaloo har skapat en inbjudan som tidigt blev fullbokat. Inbjudan har man gjort med en koppling till det digitala genom en så kallad AR-lösning, där man med en mobil väcker liv i inbjudningskortet på ett väldigt snyggt och integreat sätt. Kopplingen till digitala lösningar gör att det möjligt att få ut statistk och kan följa upp på ett unikt sätt. Effekten som den gett marknadsföringen kommer de nu hjälpa deras kunder att använda.

Utställningen innehåller delar som aldrig tidigare har visats upp i Sverige. Bland annat finns produkter som lyser i mörker och variabla lösningar i marknadsmaterial, på förpackningar och etiketter. I stort sett allt kring utställningen är individanpassat.
Digaloo har producerat utställningen själva, allt är dessutom tryckt unikt för detta tillfälle. Golv, väggar, tak och all interiör är klädda med olika tryckta material. 

En film är en del av utställningens marknadsföring och från den har det tryckts etiketter till flaskor – där inte en flaska är den andra lik. Alla besökare kommer även få förpackningar med unika tryck.
– Vårt mål är att visa upp att det aldrig tidigare har funnits så stora möjligheter med det tryckta mediet som nu … och i framtiden finns det ännu fler möjligheter. Trycksaken lever och utvecklas verkligen, säger  Jannes Dahlgren.

Utställningen ”Future in print” visas i vårt showroom på Birger Jarlsgatan i Stockholm mellan den 22 september och 14 oktober.

 

|Om Antalis|

Antalis är Europas ledande grossist inom finpapper och emballage. I Sverige har vi funnits i mer än 100 år under våra tidigare namn Svenskt Papper och Map. Vi har en ledande position på den svenska marknaden inom papper samtidigt som vi är i kraftig tillväxt inom förpackningsområdet. De nordiska länderna bildar en region med ökande integration företagen emellan. Omsättningen i Norden uppgår till 1,8 miljarder kr varav 621 tkr utgörs av det svenska företagets försäljning. För mer information besök, www.antalis.se