NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Antalis blir HP-partner

2017/09/20

Antalis Tryckmediacenter och Showroom

Var finns din närmaste HP Partner?

Bara runt hörnet! Med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö finns vi alltid nära till hands. Vi är nu den enda HP-Partner som erbjuder HP Latex 115, 300 och 500-serien i hela Skandinavien.


Vad kan vi göra för dig?
Vår samlade expertis hjälper dig på flera sätt – säljare och tekniker utbyter ständigt kunskaper och samarbetar kring tester av olika media, provtryck, profilering och mycket mer, för att alltid kunna svara på dina frågor.

Vi erbjuder mycket mer än bara en maskin. Vi ger dig en komplett lösning där media, bläck och tilläggsprodukter är en självklar del. Allt för att underlätta ditt arbete och överträffa dina kunders förväntningar. Vårt mål är att vara det självklara valet för era storformatbehov.

Varmt välkommen att besöka våra HP Demo-centers i Stockholm och Göteborg, där vi gärna talar om lösningar och kunskap.

Kontakta våra säljare för mer information om Antalis produktsortiment
 

 

Vår skandinaviska anslutning kommer att gynna dig som slutanvändare på ett flera sätt:
 

Produktexperter på HP
 

Produktexpertis

HP Latex-skrivare är bland de mest tillförlitliga i branschen, dock kommer det alltid tillfällen då frågor dyker upp och man behöver hjälp. Med den kombinerade expertkunskap som vi har inom Antalis Scandinavia gör att vi även kan svara på de mest komplicerade tekniska eller användarrelaterade frågorna så snabbt som möjligt. Genom att köpa en HP Latex-skrivare från oss köper du också trygghet, för att du vet att du samarbetar med produktspecialister i tre länder.

 
HP Latex
 

Inte bara en skrivare - ett komplett system

En bra skrivare behöver bra media. I Antalis erbjuder vi ett brett utbud av utskriftsmaterial som passar perfekt med HP Latex. Vi strävar efter att erbjuda dig pålitliga produkter som du kan lita på och som ger livfulla färger, långvariga utskrifter och snabba torkningstider. Våra produktexperter hjälper dig också med färgexakthet, vilket hjälper dig att ställa in ditt RIP-arbetsflöde med rätt mediaprofiler för de olika media vi erbjuder.