NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Antalis exklusiv leverantör av papper från Lessebo i Norden

2014/02/10

Det starka samarbetet mellan Antalis och Lessebo bruk stärks nu ytterligare när Antalis blir exklusiv leverantör i Norden av vita och färgade papper från Lessebo.

Scandia 2000 är det starkaste varumärket bland finpapper på marknaden, och med sitt breda sortiment, svårslagbara miljöegenskaper och premiumkvalitet är det lätt att konstatera att det inte finns något likvärdigt alternativ. Den färgade familjen Colorit är även den en välkänd och omtyckt klassiker i ett stort sortiment av färger, ytvikter, format och kuvert.

I december 2013 omorganiserade Lessebo sin verksamhet genom att lägga ner bolaget Lessebo Bruk AB, och starta de tre nya bolagen Lessebo Pulp, Lessebo Energy och Lessebo Paper för att säkra god lönsamhet i framtiden. Lessebo Paper har en mycket god tillväxt och har under 2014 tagit nya stora kunder på den europeiska marknaden.