NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Ny leverantör av självkopierande papper

2017/06/26
| KUNDMEDDELANDE | Den 1 juni 2017 försattes Idem Paper i Belgien i konkurs av Tribunal of Nivelles, trots sitt försök att hitta en ny finansiär sedan företaget befunnit sig i rekonstruktion sedan 22 december 2016. 
 
Självkopierande papper är och förblir en viktig del av Antalis produkterbjudande. På grund av ovanstående situation med Idem Papers har vi utvärderat våra möjligheter med alternativa tillverkare och varumärken. Vi har vidtagit åtgärder för att bibehålla en god lagerhållning av självkopierande papper och för att fortsatt tillgodose våra kunders behov kommer vi nu att erbjuda en ny produktserie.
 
Vi är glada att nu kunna meddela att Antalis under augusti 2017, kommer att introducera Reacto® självkopierande papper, tillverkat av Koehler Paper Group.
 
Reacto® är ett varumärke för självkopierande papper, som är känt över hela världen. Koehler är Europas ledande tillverkare med nästan 50 års erfarenhet från branschen. Tack vare toppmodern och effektiv produktionsutrustning garanteras nu den långsiktiga tillgången av Reacto® självkopierande papper. Reacto® utgörs av ett brett produktsortiment med körbarhet i världsklass, vilket ger ett slutresultat av högsta kvalitet.
 
Miljövänlig produktion är en del av Koehlergruppens företagsfilosofi. Deras arbete med hållbar produktion har fått många nationella utmärkelser. Alla deras processer inom miljöledning är certifierade som en del av deras förvaltningssystem enligt DIN ISO 14001: 2009. I Skandinavien kommer Antalis att sälja Reactos FSC® -certifierade papper.
 
Självkopierande papper används för att producera flersidiga dokument, vilket möjliggör dubbla kopior utan att använda karbonpapper.
 
Vänligen kontakta din lokala Antalisrepresentant för ytterligare information om introduktionen av Reacto®-självkopierande papper.