NOTERA! Kundcenter har nya öppettider från 1 april må-fre 10.00-16.30. Dag före helgdag stänger vi 12 (Skärtorsdagen den 9 april) inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

om oss

Logistik

Vässad lager och transportkapacitet

2013/06/10

Antalis logistik
Antalis har tre lager i Sverige, belägna i Stockholm, Malmö och Göteborg. Lagret i Stockholm används som centrallager för både Sverige och Norden. För att kunna ha en bra service, både vad gäller lagerhållning och leveranstider, så har vi valt att använda AkkaFRAKT som leverantör inom lager och distribution i Malmö och Fraktkompaniet i Göteborg. De sköter all vår verksamhet lokalt och har en större förmåga att möta våra kunders behov än vad vi skulle ha om vi ensamma skötte lager och distribution.

Antalis centrallager i Stockholm
Under 2010 byggde vi ut vårt lager i Jordbro för att kunna möta våra kunders behov inom både Sverige och Norden. Jordbro spås bli ett av de stora logistiknaven i Stockholm när hamnen i Nynäshamn byggs ut och infrastrukturen förbättras nu löpande. Centrallagret är ca 19 000 m2 stort och är byggt för att vara flexibelt när det gäller hantering av både pappers- och förpackningsprodukter.

Antalis lager i Malmö med AkkaFRAKT
AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern med bas i södra Sverige. De levererar kundanpassade totallösningar och har en fordonsflotta på ca 200 lastbilar inom affärsområdet Logistik. Ledorden är kundanpassning, tillgänglighet och kompetens. Deras framgång bygger på långsiktighet, starkt ägarengagemang och chaufförer med stark servicekänsla. AkkaFRAKT är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Antalis lager i Göteborg med Fraktkompaniet
Fraktkompaniet är ett av de snabbast växande transportföretagen i Sverige. Med fokus på enkelhet för kunden, kunnig organisation och ett välutvecklat nätverk av duktiga transportörer erbjuder de effektiva transporter och logistiktjänster i Sverige och Europa.