i fokus

 • Antalis Creative Power

  Vi erbjuder dig, designer, marknadsförare, kommunikatör, slutanvändare och tryckare, ett brett sortiment av kreativa papper.
   

  Rätt pappersval stärker ditt budskap! Vi lanserar därför Antalis Creative Power där vi erbjuder ett brett sortiment och tillhörande tjänster för att hjälpa dig att göra rätt val av kreativa papper.

 •  

  Creative_Power_89x57.png Papper

   

  Vi erbjuder ett brett sortiment av kreativa papper som Conqueror, KeayKolour, Rives och Curious collection. De flesta av våra kreativa papper är även certifierade för digitaltryck. Inom de olika sortimenten finns ett brett utbud av färger, yta och strukturer att välja mellan.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngAnvändningsområden

  Kreativa papper passar bra för screentryck, prägling och foliering, liksom för bigning, laserskärning och laminering för att skapa effektfulla trycksaker. Utvecklingen inom lacktekniken ger även möjligheter att förstärka effekterna och förstärker ditt budskap.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngExpertis

  Våra papperskonsulenter finns för att hjälpa dig att hitta rätt i vårt breda sortiment av kreativa papper och de olika användningsmöjligheterna. Kontakta gärna våra papperskonsulenter så tidigt som möjligt i den kreativa processen, då är möjligheterna som störst att de kan bidra med värdefulla tips och goda idéer.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngProver
   

  Vi erbjuder våra kunder prover ur vårt sortiment. A4-prover och kuvertprover beställer du från Kundcenter, telefon 010–707 70 00,  eller i produktkatalogen här på hemsidan. Leveranstiden är 1–3 dagar för lagerförda artiklar. Beställer du på hemsidan loggar du in med ditt kundnummer, eller som ”medlem” om du inte har något kundnummer. Sedan klickar du på Prover och väljer artikel. På hemsidan kan du beställa upp till 15 prover per gång. Vill du beställa fler exemplar eller prover i större ark kontaktar du Kundcenter.

  Vi har dessutom provböcker, provstickor och referensmaterial du kan titta i innan du bestämmer dig för vilket papper som lämpar sig bäst för din trycksak. Kontakta Kundcenter eller din säljkontakt för mer information.

 •  

  Creative_Power_89x57.pngSeminarier

  Antalis närvarar på och arrangerar seminarier både i egna lokaler eller hos kunder. Dessa har ett varierande innehåll, så håll ögonen öppna efter information på vår hemsida efter de aktuella tillfällena.

  Dessutom deltar vi på mässor där vi visar upp vårt sortiment. 

paperman