I fokus

header_geami.jpg

 

Omslag och produktskydd i ett

Geami WrapPak är ett system med en ny typ av stötdämpande produktskydd som erbjuder användarvänlighet, exklusiv emballering och hållbarhet i ett och samma paket. 

Geami kan användas till produkter i alla möjliga former och varianter då det formar sig efter produkten som ska emballeras, på samma gång som det ger ett exklusivt intryck! 

Kombinationen av ett specialutstansat kraftpapper och ett inre foderpapper gör Geami WrapPak till den perfekta förpackningslösningen för ömtåliga produkter, då det både skyddar och ger mottagaren ett ”unboxing moment” utöver det vanliga.

Spara tid – spara tejp

Kraftpapperet är gjort i en 3D honeycomb-struktur som vid inslagning hakar fast i sig själv och därmed försluter omslaget, vilket gör användning av tejp överflödigt. Resultatet blir en vackert inslagen produkt med ett avancerat produktskydd.

Geami WrapPak

Undvik överförbrukning

Då maskinen expanderar kraftpapperet undviker du överförbrukning och får på så sätt en mer miljövänlig förpackning. Utöver detta är förpackningen lätt att slänga eftersom både kraftpapper och foderpapper är biologiskt nedbrytbart – vilket också blir ett stort plus för mottagaren som inte behöver tänka på krånglig avfallshantering.

Se filmen om Geami WrapPak

Nyfiken på att se Geami WrapPak "live"? Kika på filmen här.


Kontakta oss

Ring vårt kundcenter för att få veta mer om vårt stora sortiment och de många möjligheter vi har för unika förpackningslösningar. Glöm inte att boka en kostnadsfri konsultation och få din nuvarande förpackningslösning optimerad för just dina behov! 

010-707 71 00

paperman