om oss

Visa dina talanger i vår globala inredningstävling

2019/11/11

Tre enkla steg och ditt projekt är med och tävlar i Antalis Interior Design Award 2019!

Antalis Interior Design Award 2019 pågår fram till och med 31 januari 2020 och bidragen strömmar in. Ta en titt i galleriet, känn insprirationen. Visst har du ett projekt som klår dessa!? Klart du ska vara med!

Oavsett om du vinner eller ej, så kommer ditt projekt garanterat exponerats världen över och din talang uppmärksammas. Det finns stora möjligheter att ditt projekt marknadsförs både genom Antalis egna kanaler, men också  genom Antalis mediepartner.

Det är enkelt att delta!

Det finns bara ett krav för ditt projekt - det måste innehålla minst en Antalis-produkt. Uppfyller du det så har du endast nedan steg att ta:

1. Ta bilder av ditt dekoration- eller inredningsprojekt.

2. Skriv en kort beskrivning om projektet på engelska (max 500 ord).

3. Ladda upp projektet och fyll i formuläret på nätet - Anmäl ditt projekt.

Missa inte chansen att visa världen din talang!

Förra årets vinnare

Detta är andra gången Antalis håller denna globala tävlingen - första gången var 2017-18.

Tävlingen var en stor succé med över 340 inlämnade projekt från 29 länder. "Glädjande" var att våra grannar, Danmark lyckades vinna en av de stora katergorierna. I år hoppas vi givetvis att Sverige ska knipa en av de många tävlingsgrupperna.

Läs om Damgaard-Jensens vinnande projekt "Museum" här. Uppgiften var att dekorera Strandingsmuseet St. George i Thorsminde. Museet berättar historien om alla dramatiska strandningar på Nordsjön och sjömän från hela världen.

Museum_væg_blå_1_270x180.jpg
Från designprojektet "Museum"

Bli inspirerad av THE BOOK

De bästa bidragen från 2017-18 samlades i den inspirerande publikationen THE BOOK, som visar vad som kan uppnås med storformatskrivare och tryckta medier från Antalis. Beställ ditt gratisexemplar här.

AIDA_BOOK_Banner_685x266_SE-1.jpg

Redo att delta? --> Klicka här.

paperman