om oss

Använd din kreativitet och skapa unika rum med Coala

2019/11/12

Har du koll på textilerna inför ditt nästa inredningsprojekt? Saknar du inspiration och undrar vilket tryckmedia du ska använda? Fortsätt då läsa här...

Vi tittar närmare på vårt Coala-sortiment och den inspirerande boken för att öka din kreativitet och hjälpa dig skapa unika utrymmen.


Bli inspirerad av The BOOK

The BOOK är ett verktyg för designers, tryckerier, copyshops med flera. Här kommer du presenteras verkliga inredningsuppdrag som har förverkligats. Du kommer att se att det bara är din fantasi som begränsar vad du kan uppnå med en storformatsskrivare.

Boken innehåller de 50 bästa projekten från Antalis Interior Design Award 2017 och är full av inredningsprojekt av hög kvalitet. Alla bidrag i The BOOK innehåller minst en produkt från Antalis Coala-sortiment. Du kan beställa The BOOK utan kostnad längst ner i denna artikel och du kan läsa mer om året pågående Antalis Interior Design Award här.


Få toppkvalitet och estetik med Coala-textilier

Oavsett om du skapar interiörelement för en utställning, evenemang eller försäljningsplats är Coala-textilier en ypperlig produkt för dig. Det samma gäller för inredningsprojekt i butiker, hotell och kontor.

Coala-textiler är speciellt anpassade för digitaltryck och ger dig fotorealistiska resultat. De är fria från PVC, enkla att arbeta med och du har 27 textilvarianter att välja på.

Titta på filmen om Coala-textilkollektionen nedan - du kan alltid se kollektionen hos Antalis 

 

Snabbt och enkelt ändrar du dekoration och meddelande med Coala Magnetics

Det blir inte lättare och mer användarvänligt än det här. Du kommer att upptäcka att Coala Magnetics både är lätt att applicera samt ändra och sedan återanvändas. De är särskilt lämpliga för utställningar, i detaljhandeln, mässor, museer och andra offentliga utrymmen.

”Coala Magnetics är en mångsidig kollektion som gör det möjligt för användaren att skapa attraktiva skärmar snabbt och effektivt. Samtidigt är Coala Magnetics enkla att byta ut", säger Xavier Jouvet, Group Inköp & marknadschef på Antalis.

Sortimentet inkluderar de mer traditionella tryckbara magnetiska filmerna Coala Magnetiska PET eller PVC, som är bra alternativ för PR-displayer eller visuell marknadsföring i detaljhandelsmiljöer. De finns i olika tjocklekar, är vattenbeständiga och lätta att ta bort. Se sortimentet här.


Har du svårt att tro att Coala Magnetics är lätta att arbeta med? Titta närmare på filmen nedan och se hur enkelt det är att arbeta med. 

 
 
Får vi besöka dig med inspirerande material och prover?
 
Om du nu har blivit nyfiken på vårt Coala-sortiment, skulle vi mycket gärna besöka dig och visa både Coala-prover, swatches och inspirationsmaterial för att visa dig möjligheter med Coala-textilier och Magnetics.
 

 

paperman