om oss

Företag kastar pengar i sjön!

2019/11/12

Företag kastar pengar i sjön!


 

Vi känner alla igen det. Vi vill att kunders leveransen ska komma fram i ett oskadat skick. Därför väljer vi en extra tjock sträckfilm när vi packar och plastar in pallarna. Men det behöver inte vara så längre! En ny ultratunn och bombsäker sträckfilm finns nu på marknaden och det är goda nyheter för både klimat och din verksamhet.

 

SOLSKENSHISTORIA MED MÅNGA LAGER


Den nya sträckfilmen har fått namnet Multilayer och det finns goda skäl till det. För där traditionell sträckfilm består av ett tjockt lager av LLDPE (Linear Low Density Polyeten) består Multilayer av många tunna lager av LLDPE. Den unika konstruktionen har visat sig ha en formidabel brytstyrka. Så även om Multilayer är mycket tunnare än traditionella Cast-sträckfilm, är prestandan i högsta klass.

                                               

fokus strækfilm.jpg


Utlåtande.png


 

FÖRBÄTTRADE CO2-VÄRDEN OCH MINDRE ARBETE

Tester visar att en 10 my Multilayerfilm har samma laststabilitet som en traditionell 17 my film. Multilayer har en tjocklek på endast 3-4 my när den lindas runt en pall. Detta minskar plastförbrukningen avsevärt under palletering, vilket resulterar i ett mycket lägre CO2-avtryck. Plastfoliens tunnhet möjliggör dessutom flera meter film på en varje rulle. Det ger en bekvämare arbetsdag med färre stopp och mindre tunga lyft.
 
medarbejder.jpg

 


VÄLJ NÅGOT NYTT FÖR EKONOMINS SKULL

Även ekonomiskt lönar det sig att byta till den yngre och smalare modellen. För även om en Multilayer-rulle kostar lite mer, minskar priset totalt sett på grund av de extra meter film du får på varje rulle. På grund av detta kan ett företag sänka sina omkostnader för sträckfilm med cirka 30-60 procent, genom att byta till Multilayer.
 
Köp multilayerfilm.png


 

Uttalande kund_SE_3.png
UPPNÅ STORA BESPARINGAR PÅ 10 MINUTER

"Detta kan väl ändå inte stämma?!” Magnus Ågren hör ofta den kommentaren när han är ute och demonstrerar Multilayer. Vanligtvis tar det bara några minuter för människor att bli överbevisade. "Fördelarna talar helt enkelt för sig själva. Lägre kostnader. Förenklat arbetsflöde. Bättre laststabilitet och ett renare klimat. Jag kallar det grönt förnuft," säger han och ler.
 
Boka en test.png
EXPERTEN ÄR ALLTID NÄRA TILL HANDS

Våra experter förstår komplexiteten i förpackningsprocessen och ser möjligheterna inom tillverkning, logistik och e-handel. Tillsammans med dig hittar de en lösning som optimerar din produktion och minskar dina omkostnader. Vårt specialteam utvecklar förpackningar anpassade till din produktion. De förbättrar ditt företags produktivitet, kvalitet och miljöavtryck. Ska de hjälpa dig också?

 
RING OSS PÅ 010-707 70 00

 

paperman