om oss

Antalis och Mondi tillkännager ett pan-EMEA distributionsavtal på Mondi NAUTILUS®

2019/06/03

| PRESSMEDDELANDE | Antalis och Mondi tillkännager ett pan-EMEA distributionsavtal på Mondi NAUTILUS® papperssortiment för tryckerier och andra producenter inom den grafiska industrin.

 
Boulogne-Billancourt, 3 juni 2019 – Antalis är Europas ledande BTB-leverantör av papper, förpackningar och visuell kommunikation och kommer från och med idag att börja distribuera det nyligen utökade Mondi NAUTILUS® sortimentet av papper i rullar och folioformat för att möta det växande behovet av premium återvunnet obestruket papper.
 
Allt papper från nya Mondi NAUTILUS® sortiment är obestruket och gjort av 100% återvunnet material.  De matchar högsta hållbara standard och är FSC™ och EU-Blomman certifierad. 
 
NAUTILUS® SuperWhite är 100% obestruket papper med hög vithet (CIE 150) 
 
NAUTILUS® Classic är 100% Blue Angel certifierat obestruket papper med en naturlig nyans för ett autentiskt återvunnet intryck (CIE 112)
 
Bägge varumärkena erbjuder premiumkvalitetspapper för reducerad damning och optimalt maskinskydd. 
 
Lämplig för färg- och svartvita utskrifter
 
Testat på Xerox, Canon, Konica Minolta, Ricoh, Kodak
 
 
Om Antalis
Antalis är Europas ledande BTB-leverantör papper, förpackningar och visuell kommunikation och världens näst största aktör med en omsättning på 2,459 miljarder euro. Företaget har ca 5 600 anställda och betjänar fler än 130 000 företagskunder och tryckerier i 43 länder via 118 distributionscentraler. Antalis utför mer än 14 000 leveranser varje dag runt om i världen och levererar ca 1,5 miljoner ton papper per år. Mer information finns att läsa på www.antalis.se
 

Presskontakt:
Linda Ternstedt
Scandinavia 
Marketing Manager
+46 (0)70-210 69 64
linda.ternstedt@antalis.com

 
Michael Thorvaldsson
Scandinavia Product Manager Print Commodities & Digital Print
+45 40 55 94 42
paperman