om oss

Kundinformation med anledning av COVID-19

2020/03/13
Nuvarande situation
Coronaviruset COVID-19 fortsätter att spridas och i nuläget är det svårt att överblicka vilka konsekvenser utbrottet kommer att få. Antalis tar situationen på största allvar och arbetar aktivt med förebyggande åtgärder för att minera riskerna för våra kunder, leverantörer och medarbetare. Vi gör allt för att möta våra kunders krav i denna svåra situation och arbetar för att minimera dess negativa påverkan på vår servicenivå.

 
Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda och kunder
 
Vårt fokus är att skydda våra anställda och kunder. Våra anställda får information om situationen och riktlinjerna som Antalis har infört för att skydda allas hälsa och säkerhet:
  • Att vidta grundläggande och effektiva förebyggande hygienåtgärder. Om de får influensaliknande symtom bör de omedelbart komma i kontakt med företaget och kontakta sjukvården.
  • Vi granskar kontinuerligt förebyggande hygienåtgärder från våra externa partners som transporterar varor till Antalis.
  • Antalis anställda följer alla förebyggande åtgärder eller riktlinjer som våra kunder har infört när de besöker dem på överenskomna möten.
  • Personalresor har minskats till ett minimum För att minimera risken för spridning i Antalis lokaler uppmanas icke-operativa Antalis-medarbetare att arbeta hemifrån tills vidare.

Eventuella kortvariga effekter med tanke på den snabba utvecklingen av situationen
 
  • Vi arbetar aktivt med våra leverantörer och transportpartners för att säkra leverans av våra produkter för att garantera vår servicenivå.
  • Med tanke på de möjliga effekterna från lokala myndigheters beslut på det normala flödet av fysiska varor kan vi uppleva begränsningar i tillgången på delar av vårt sortiment och måste i sådana möjliga situationer föreslå alternativa produkter.
  • Vi vill också varna för eventuella förändringar i redan bekräftade leveransvolymer och datum, eftersom leverans från våra leverantörer kan påverkas av oförutsedda externa omständigheter.

Håll dig uppdaterad om all utveckling och beställ dina varor på vår hemsida
 
• Senaste information om effekten som coronaviruset eventuellt har på vår servicenivå hittar du på www.antalis.se.
• Vi tipsar också om att beställningar av varor under denna period enklast görs på antalis.se som är öppet 24/7.

Tveka inte att kontakta din säljare eller kundservice om du har några frågor kring något av detta eller en beställning som vi för närvarande hanterar.
 
Med vänlig hälsning
 
Håkan Askenberger
VD, Antalis AB

 

paperman