om oss

Låt Antalis stödja dig i dina storformatsprojekt!

2019/11/12
Hos Antalis får du mer än bara en leverantör - våra säljare är primärt konsulter, inte säljare. Du kan få råd om allt från tryckmedia till hårdvara, färgprofiler samt delta i våra kurser och utbildas i färghantering och efterbehandling.
 

ANTALIS-SPORTSHOP- with Logo600x375.jpg

Du får hjälp med ”helheten” för att skapa en så problemfri vardag som möjligt - här menar vi optimera samspelet mellan programvara, media, bläck, skrivare och andra verktyg. Antalis har expertis och kunskap som hjälper dig att optimera din storformatproduktion.

Till exempel kan du få hjälp med frågor som:

- Väljer du rätt självhäftande medium för dina dekorationer?
 
- Levererar maskinen rätt färger på trycket?
 
- Använder du hårdvaran optimalt?
 

Just Ask – Ställ frågan. Vi lovar att ge dig ett kvalificerat svar!

Få kontroll över det stora utbudet av tryckmedier

Tryckmediet är en av hörnstenarna i storformatutskrift, tillsammans med programvara, skrivare och användarens kompetens. Kompetenser som alla på Antalis är dedikerade att hjälpa dig som kund att bygga.

När vi talar om utskriftsmedia är det omöjligt att inte komma in på COALA-sortimentet. Ett sortiment av tryckmedia för eko-solvent, latex och vattenbaserat bläck.

”Vi säkerhetställer alltid att producenten och produkten lever upp till våra kvalitetskrav, före vi tar in det i vårt sortiment - båda delar är lika viktiga" säger Lars Wiklund, Product Manager Visual Com. Producenten ska leverera i tid, hålla en hög kvalitet samt ha rätt pris i förhållande till kvalité.
 

IMG_7207_lars_viklund.png
Lars Wiklund, Product Manager Visual Com.

Lars betonar att COALA-sortimentet alltid har en kvalitetsstämpel som kunden kan lita på: "Genom att samla produkterna under ett gemensamt paraply blir det lättare för kunden att navigera i mediadjungeln och det blir enkelt att hitta rätt produkt för uppdraget." Naturligtvis finns Antalis alltid nära som ett bollplank och rådgivare på vägen.
 

”COALA-serien växer kontinuerligt i takt med att tekniken utvecklas. Just nu är det extra fokus på textilier och specialiteter för inredning, fortsätter Lars. Att välja media kan vara utmanande, "när det gäller media kan det upplevas som en djungel där det är svårt att navigera," säger Lars och säger vidare om några vanliga utmaningarna. ”Hur ska man till exempel kunna välja mellan till synes liknande produkter, men som kan ge väldigt olika tryckresultat? Och hur väljer du rätt självhäftande vinyl för ditt inredningsprojekt? Limmets kvalitet är en avgörande faktor som du behöver ha kunskap om... Det är avgörande att allt fungerar optimalt, så att du kan se helheten mellan programvara, skrivare, bläck och media”.

Just Ask – Ställ frågan. Antalis representanter är alltid nära till hands för rådgivning om tryckmedier.

Har du ett dekorations- eller inredningsprojekt där du använt en COALA-produkt? Då kan du vara med och tävla i Antalis Interior Design Award. Det är enkelt att delta. Registrera ditt projekt.
 

Museum_væg_skibe_4_270x180.jpg

Om du behöver inspiration inför ditt inrednings- och/eller dekorprojekt vill vi rekommendera artikeln, Använd din kreativitet och skapa unika utrymmen med Coala
paperman