om oss

LovePaper.org & Antalis delar kärleken till papper!

2021/02/14

Alla hjärtans dag är en underbar tid på året och ett fantastiskt tillfälle att fira vår kärlek till pappret. När när allt kommer omkring finns det djupt rotad i vårt dagliga liv. 

Papper har varit ett viktigt kommunikationsmedel i över 2000 år. Även i dagens digitala värld fortsätter papper att vara ett uppskattat format för läsare av böcker, tidningar och magasin och för varumärkesägare att kommunicera sina budskap, produkter och tjänster på ett mer kvalitativt sätt. 

Love Paper är en kampanj som drivs av Two Sides, en organisation med medlemmar från den grafiska branschen och ett forum för medlemmar att arbeta tillsammans och dela erfarenheter, informerar om positiva berättelserna från pappersbranschen. Antalis är en stolt och supportande medlem i Two Sides sedan många år. 

Vi älskar allt med papper, från miljöegenskaper och hållbarhet, färg och strukturer till dess förmåga att förbättra mentalt välbefinnande och kreativitet. Det är inte många branscher som kan sträva efter att bli verkligt hållbara, men pappersindustrin är en av dem.

PAPPER ÄLSKA TRÄD

Europeiska skogar, som bidrar
med trä för papperstillverkning,
har vuxit med över 1500
fotbollsplaner
varje dag!

PAPER POWER

60% av energin som
används för att producera
papper och pappers-
förpackningar i Europa, 
kommer från förnybara källor.

PAPER REVOLUTION

72% av pappers- och pappersförpackningar
återvinns till nya produkter;
en av de högsta
återvinningsgraden
av allt material i Europa.GENUINT ARBETE MED HÅLLBARHET

Vi vill se till att papper och tryck förblir en av de mest kraftfulla och hållbara kommunikationsformerna nu och i många generationer framöver.

Hemsidan (lovepaper.org) visar fakta om hållbart skogsbruk, hur papper tillverkas av naturliga och förnybara material och dess höga återvinningsgrad, samt en rad roliga aktiviteter med papper och kort för hela familjen.

LOVE PAPER LOGO

Logotypen kan användas av utgivare på sina tryckta böcker, tidskrifter och magasin, såväl som varumärkesägare på deras kommunikation för papper och förpackningar för att berätta om den hållbara karaktären av deras val.

Vi på Antalis bestämde oss för att samarbeta med www.pa-paperart.com för att göra en låda av LovePaper-hjärtat, tillverkad av ett urval från Creative Papers sortimentet.
 

products4.jpg


Använding av LovePaper logo 

Tryckerier, reklambyråer, förlag och alla som är involverade i skapandet och kreativitet av papper och tryck är välkomna att ansluta till detta forum och kan då använda Love Paper-logotypen i sin egen kommunikation för att sprida detta viktiga budskap.

För att läsa mer om kampanjen:

 
  Besök… www.lovepaper.org eller kontakta info@lovepaper.org

  Anmäl dig idag … en växande organisation med medlemmar som älskar papper The Paper Chain blog
 
  Dela … din berättelse på sociala medier. Vi finns på Facebook, Twitter (@LovePaperUK) och Instagram (@LovePaper_UK)


DELA LITE KÄRLEK! Se våra videos 
 


 


 

 

paperman