om oss

Träffa rätt med budskap och Averyprodukter

2020/01/21

 

Avery wrapping group_1.png


SÅ TRÄFFAR DU RÄTT MED BUDSKAP
OCH AVERYPRODUKTEREn bra wrap av bilen erbjuder stor marknadsföringspotential för en kunnig annonsör, men det finns fallgropar att se upp med. Med rätt baskunskaper hjälper du lätt dina kunder att navigera rätt. Dessa fem misstag utgör de vanligaste; hjälp dem att undvika dessa och du har garanterat en nöjd kund.
 
1) Det händer för mycket
Människor har inte tid att titta på bilen och notera allt som händer, så håll det enkelt. Det betyder, enkel grafisk design, inga stora textblock. Gör det enkelt och fokusera på ett budskap.
 
2) Svag kontrast
Kontrast är oerhört viktigt eftersom budskapet i regel ses i rörelse eller på avstånd. Se till att elementen tydligt skiljer sig från varandra för att förbättra den optiska upplevelsen. Var särskilt noggrann med text och dess bakgrund.

 
3) Svårläst text
Tänk på vem som ska läsa texten. Gör din hemläxa vid val av typsnitt och storlek på text. En miss här är förödande. Om ingen kan läsa budskapet så faller allt! Ha heller inte för mycket text, mer innehåll betyder inget om man inte hinner läsa det. Om du måste ha mycket text, fokusera då på att göra rubriken intressant, för att locka läsaren närmare.
 
4) Locka läsaren att agera
Det bör vara enkelt och frestande att vidta åtgärder efter att ha sett bilen. Fundera noga på vad du vill att läsaren ska göra efter att ha sett budskapet. Ska de ringa, scanna en QR-kod eller besöka en hemsida? Välj det som är smidigast för din målgrupp.
 
5) Tråkigt innehåll
Om det känns som att du gör det "som alla andra gör", kanske du redan har gjort ett misstag. Var inte en i mängden; gör din bil intressant på ett eller annat sätt. Bra grafik, exceptionell kvalitet, ett särskilt lockande erbjudande eller en unik Call To Action/uppmaning kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande.


 

VI HAR KUNSKAPEN OCH PRODUKTERNA

Vi har kunskapen och produkterna för att lyckas med alla typer av wrappings. Avery Dennison´s produktsortiment garanterar alltid snabba, lätta installationer och finns i en stor mängd varianter, färger och slutfinish berättar produktchef Lars Wiklund och fortsätter, oavsett behov så har vi produkten du söker, vare sig det är gäller en häftig design, skydd eller synlighet.


IMG_7207_lars_viklund.png

 

Läs & beställ prover på
Avery Wrapping Films
Läs & beställ prover på
Avery Pure Defence Films
Läs & beställ prover på
Avery Reflective Films

Wrapping_thumbnail.png Pure defence_thumbnail.png Reflective_thumbnail.png

 

paperman