om oss

Trendspaning inom storformat med Björn Bergström

2019/05/28

Trendspaning inom Storformat!

Storformat eller Visual Communication är ett område som växer snabbt och det finns stora möjligheter att greppa tag i. Vi har frågat Antalis försäljningschef inom storformat om trender, möjligheter och utmaningar för kunderna!
 

       1. Vilka är de hetaste printer-trenderna just nu?

Mycket tyder på att Textil växer i alla dess former – utomhusreklam, butik, inredning högt & lågt samt mode och kläder. Dock så ligger nog mode ännu utanför ”boxen”.
Denna trend ser ju vi självklart då HP, vår huvudleverantör på maskinsidan, satsar hårt inom textil med sin nya serie HP Stitch, som släpptes nu på FESPA i 3 modeller S300 / S500 & S1000.
 
Stitch printers 243x92.jpglight box wings dress -1.jpg
 

       2. Vad är köparnas största utmaning?

Idag så är det nog största utmaningen att få ut så mycket som möjligt ur sin maskinpark – att hitta ett bra produktionsflöde från ax till limpa. Det är vanligt att efterbearbetning eller efterbehandling är den trånga sektorn för många. Ett alternativ som många väljer idag för att hantera den flaskhalsen är att använda sig av små, enkla men effektiva efterbearbetningsmaskiner som ett komplement. 
 

       3. Vad är största möjligheten kunderna missar när det köper och använder printers?

Vi i säljkåren får hela tiden känslan av att kunderna jagar hur många kvm/timmen maskinen gör. Vad kostar bläcket? hur lång är uppstarten?
Man bör också fråga sig; Hur ser vårt produktionsflöde ut? Hur enkelt är det med service och underhåll på maskinerna? Ta verkligen reda på din huvudproduktion och målgrupp du jobbar mot samt hur ser deras mediaflora ut.
 

IMG_6909_bjorn_bergstrom.jpg

        Björns signatur 75x.jpg

Björn Bergström
Sales manager Visual Communication

 

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Hör gärna av dig till våra säljare för storformat.

paperman