Strategiska Initiativ

 • Antalis Creative Power

  Vi erbjuder ett brett utbud av kreativa papperskvaliteter.

  Med rätt papper kan du stärka ditt budskap! Vi har därför Antalis Creative Power där vi erbjuder dig ett brett utbud, professionella råd och olika tjänster för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen.

 •  

  Creative_Power Nyheter, inspiration & trender


  Vi vill inspirera dig och dina kunder genom utskick, artiklar, trender, besök och events. Vi hjälper dig med dina utmaningar för att utveckla dina affärer. Det innebär att hitta rätt produkt och lösning för dina behov, svara snabbt och professionellt på kundens frågor och erbjuda lösningar på dina problem. Vi har många års erfarenhet av att undervisa i den grafiska industrin och i samarbete med våra kollegor från hela världen uppdateras vår kunskap ständigt med de senaste möjligheterna och trenderna.

  Läs mer
 •  

  Creative_Power Utbildning, seminarium och event


  Vi erbjuder att utbilda din organisation i allt om papper, från grundläggande kunskaper i papper till den senaste utvecklingen av kreativa pappersegenskaper. Våra papperskonsulter har många års erfarenhet av att undervisa i den grafiska industrin och i samarbete med våra kollegor från hela världen uppdateras vår kunskap ständigt med de senaste möjligheterna och trenderna. Vi vill att du ska känna dig trygg med oss som leverantör och se oss som en långsiktig partner. Du kan lita på att vi hjälper dig till rätt produkt eller lösning för att din kund ska bli så nöjd som möjligt. 

  Läs mer
 •  

    Papper

   

  Vi erbjuder ett brett utbud av kreativa papperskvaliteter som ConquerorKeayKolour,  Rives och Curious collectionDe flesta av våra kreativa papperskvaliteter har också ett sortiment för digitaltryck. Vårt Kreativa papper finns i ett brett sortiment av färger, ytvikter, strukturer och med matchande kuvert.

  Läs mer
 •  

  Creative_Power_89x57.pngAnvändingsområden
   

  Att välja rätt papper till rätt trycksak kan vara svårt. Vi har mer än 100 års erfarenhet av just papper. Vi hjälper dig gärna - Just ask Antalis! Läs mer här! 
  Oavsett om ditt behov är att ta fram årsredovisning, katalog, profilprogram eller en inbjudan - vi har marknades bredaste sortiment
  Våra kreativa papperskvaliteter är lämpliga för offset, digitaltryck, silkestryck, UV-lack, prägling och foliering
  Läs mer
 •  

  Creative_Power Rådgivning

  Våra experter och rådgivare är alltid tillgängliga för att hjälpa dig hitta rätt i vårt breda utbud av kreativa papperssortiment och våra många applikationer. Kontakta görna oss så tidigt som möjligt i den kreativa processen för att få ut mesta möjliga av de många värdefulla tips och goda idéer.

  Läs mer
 •  

  Creative_Power_89x57.pngProver
   

  Vi hjälper dig att välja rätt

  Engagemang och kompetens är nyckelorden i vår strävan att erbjuda dig bra och personlig service. Vi hjälper dig med dina utmaningar för att utveckla dina affärer. Det innebär att hitta rätt produkt och lösning för dina behov, svara snabbt och professionellt på kundens frågor och erbjuda lösningar på dina problem.

  Vi gör allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör och se oss som en långsiktig partner. Du kan lita på att vi hjälper dig till rätt produkt eller lösning för att din kund ska bli så nöjd som möjligt.

  Kontakta oss via telefon 010-707 70 01 eller justask@antalis.com

  Läs mer
paperman