Våra tjänster

Daniel till Jahia 260x170.jpg

Kundcenter 

Innesäljarna på vårt kundcenter finns alltid på plats när du önskar att få hjälp med rådgivning och beställning, eller när du vill fråga om allt från leverantörer till produkter och tjänster. Här kan du också beställa prover och informationsmaterial. Du kan även få information om priser, aktuella kampanjer och sortimentsnyheter.

Telefon: 010-707 70 00. Email: order@antalis.com
Öppettider: måndag-fredag: 08:00-16:30
*Dag före röd dag stänger vi klockan 15:00

 • Tillverkningsorder och förfrågningar

  Kundcenter hjälper dig med att lägga order på kvaliteter och speciella format som vi inte har i standardsortimentet. Vi hjälper dig med priser och leveransinformation. Allt för att din produktion ska vara så effektiv och optimal som möjligt.

 • Leveranstider 

  Kundcentret kan hjälpa dig med information om leveranstider och när du kan förvänta leverans. Har du speciella önskningar om leveranser så hjälper vi dig med det också. Se mer om vår leveransservice här.

 • Rådgivning 

  Har du behov för rådgivning och information? Kundcenter kan hjälpa dig med att ställa de rätta frågorna.

 • Reklamationer 

  Ibland blir det tyvärr fel... det kan gälla en leverans som gick fel eller fel på produkten. Kundcenter hjälper dig med dessa saker också.

 • Lagertillgänglighet 

  För att du ska kunna planera din verksamhet hjälper kundcenter till med information om aktuell lagerstatus och när vi förväntas att få leveranser från våra leverantörer. I e-handeln ser du själv aktuell lagerstatus när du lägger en order.

 • Frågor om e-handel

  Har du behov för att få hjälp med e-handeln? Antingen med inloggning eller att hitta rätt eller om du kanske hittar något som inte stämmer med ditt avtal, så finns kundcenter för att hjälpa dig.