Service och tjänster

Happy-people 259x194.jpg

Kundcenter 

Innesäljarna på vårt Kundcenter finns alltid på plats när du vill ha hjälp med rådgivning och beställning, eller fråga om allt från leveranstider till produkter och tjänster. Här kan du också beställa prover och informationsmaterial. Av innesäljarna får du dessutom information om aktuella kampanjer och sortimentsnyheter. De har självklart kontroll på alla aktuella priser och avtal och kan tipsa dig om hur du utnyttjar Antalis samköpsfördelar för bästa inköpsekonomi.

Telefon: 010–707 70 00, Mail: order@antalis.com
Öppet: måndag – fredag 8.00–16.30

 • Tillverkningsorder 

  Kundcenter hjälper dig att lägga order på kvaliteter i särskilda format som vi inte har på lager. De tar fram pris och leveransinformation. Allt för att din produktion ska vara så effektiv och optimal som möjligt.

 • Leveranstid 

  Kundcenter har kontroll på leveranstider och kan hjälpa dig med information om när du kan förvänta dig din leverans. Om du har särskilda önskemål om leverans hjälper de dig med det också. Se mer om leveransservice här.

 • Rådgivning 

  Om du behöver rådgivning och information kan Kundcenter hjälpa dig genom att ställa de rätta frågorna.
  Läs mer om rådgivning här.

 • Reklamationer 

  Ibland blir det fel… Vare sig det gäller en felleverans eller fel på produkten hjälper Kundcenter dig att rätta till felet.

 • Lagertillgång 

  För att du ska kunna planera din verksamhet hjälper Kundcenter till med information om aktuell lagerstatus och när vi förväntas få leveranser från våra leverantörer. I e-handeln ser du själv aktuell lagerstatus när du lägger order.

 • E-handelsfrågor 

  Om du behöver hjälp med e-handeln, vare sig det gäller inloggningsuppgifter, guidning eller hittar något som inte stämmer med ditt avtal så finns Kundcenter till hands för att hjälpa.