Service och tjänster

 • Distributionsnät och leveranstider

  Vi kan erbjuda leverans dagen efter beställningen i så gott som hela landet. För volymer under 1500 kg kan du beställa ända fram till 16.30. För beställningar över 1.500 kg är stopptiden 11.00 för att vi ska kunna säkerställa transporten. Beroende på mottagaradressen sker leveransen från tidig morgon till sen eftermiddag. Leverans dagen efter order är möjligt för alla artiklar på vårt nordiska centrallager vilket därmed ger dig tillgång till Antalis hela sortimentsbredd.

  I Stockholm, Göteborg och Malmö kan vi erbjuda leverans två gånger per dag, vänligen kontakta din säljare för mer information.
   

 • Expressleveranser 

  För expressleveranser över 70 kg med budbil debiteras faktisk transportkostnad plus en administrativ avgift. Kontakta Kundcenter för mer information.

 • Avisering 

  Vill du att mottagaren ska bli kontaktad före leveransen kan du beställa avisering. Mottagaren blir då uppringd för att vi ska kunna säkerställa att någon finns på plats och kan ta emot varorna vid överenskommen tidpunkt. Kontakta Kundcenter för mer information och prisuppgift.

 • Inbärning 

  Normalt lossar vi varorna på pall vid lastkaj eller port. Behöver du hjälp att bära in kartonger och paket till närliggande plats beställer du tillvalstjänsten Inbärning. Inbärning sker med enmansbetjäning och efter möjlighet baserad på chaufförens bedömning. Gäller för leveranser upp till 200 kg och max 25 kg per kolli. Självklart behöver vi kontaktuppgifter till mottagaren och tydliga instruktioner i förväg.

  Kontakta Kundcenter för mer information och prisuppgift.

 • Leverans på önskad pallstorlek

  Vi kan lasta om dina varor till önskad pallstorlek på vårt lager, till exempel halvpallar för transport i trånga hissar eller genom smala passager. Vi behöver då få beställningen före 11.00 för leverans dagen efter. Kontakta Kundcenter för mer information och prisuppgift.

 • Tompallsreturer 

  I de områden som trafikeras med Antalis egen fordonsflotta tar våra chaufförer gärna med sig dina tompallar efter lossningen om de har möjlighet och plats på flaket. Prata med chauffören vid leveransen.

 • Hämta dina varor själv

  Du har även möjlighet att själv hämta de varor du beställt från våra lager i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att undvika väntetid bör du beställa två timmar innan du kommer. Våra öppettider för hämtning är 8.00–16.00 alla helgfria måndagar–fredagar.

 • Returer 

  Du får returnera obrutna och oskadade förpackningar med lagerförda artiklar inom 30 dagar efter leverans. Du får dock ombesörja och betala frakten till vårt närmaste lager. Vi krediterar fakturerat ordervärde minus 10 procent, dock lägst 300 kr.

 • Leveranser 

  Beroende på mottagaradressen levererar vi antingen med vår egen fordonsflotta, som ligger i framkant miljömässigt, eller med hjälp av våra samarbetspartners inom spedition. Eller med de transportörer du önskar, på ert transportavtal. Vi kan leverera i hela Sverige och Norden.

 • Hämtning hos ditt företag

  Vi hämtar gärna dina produkter hos dig, antingen till vårt lager eller för direkt vidareleverans med våra bilar till dina kunder. För dig som redan är kund hos Antalis finns en betydande fördel om hämtningen kan göras i samband med vår leverans till dig.