Antalis kundcenter öppettider är Måndag - fredag 08:00-16.30. Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Service och tjänster

 

 • Lagerhållning 

  Vi lagerhåller dina produkter i vårt moderna centrallager i Jordbro eller våra regionala lager i Göteborg och Malmö. Om du så vill bevakar vi dina lagernivåer och sköter löpande inventeringar.

 • Hämtning hos ditt företag

  Vi hämtar gärna dina produkter hos dig, antingen till vårt lager eller för direkt vidareleverans med våra bilar till dina kunder. För dig som redan är kund hos Antalis finns en betydande fördel om hämtningen kan göras i samband med vår leverans till dig.

 • Inköp och orderhantering

  Vi kan även sköta inköpen från dina leverantörer och hantera beställningar direkt från dina kunder. Order kan läggas via telefon eller e-mail, eller direkt i vårt lagerhanteringssystem där du också kan kontrollera orderstatus och lagersaldot för dina artiklar.

 • Plockning och packning

  Vi plockar och packar dina produkter inför leveranserna till dina kunder eller samarbetspartners. Vi hanterar gärna gods som kommer från olika håll och plockar ihop till en leverans. Eller tvärtom; tar emot en stor leverans och packar om för mindre leveranser till fler kunder.

 • Skräddarsydda lösningar

  Tveka inte att höra av dig om du har en idé om hur du skulle vilja använda dig av Antalis logistik. Vi är öppna för alla förslag till skräddarsydda lösningar för just ditt företag. 
  Kontaka kundcenter för mer information.

paperman