Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Speciallösningar

smart tech design stor.jpg

 


Anpassade lösningar till speciella produkter

smarttech_800.jpg

 

När du vill ha mer än en standardförpackning

Vissa produkter kräver något helt annat än standardförpackningar. Kanske är produkterna ömtåliga, har en annan form eller ska hanteras på ett speciellt sätt under transporten. Oavsett vad, kan vi hjälpa dig att utveckla en förpackning som levererar dina produkter på ett snyggt och säkert sätt.

Stor erfarenhet och kunskapsbas

Löpande har vi utvecklat över 10 000 indivuduella förpackningslösningar. Vi har samlat dessa i en databas som kan hjälpa dig. Om vi inte hittar en lösning för dig i vår databas, har vi ett eam av förpackningsingenjörer som vet allt om förpackningar, material och förpackningsmetoder och bara älskar utmaningar. Vi har sammanlagt 6 designcenter över hela Europa som inte gör annat än att utveckla förpackningslösningar som ingen någonsin har sett tidigare. Och de vill gärna ta sig an din utmaning.

Varför välja Smart Tech Design?

Fritt val på alla material

Papp, kartong, plast, foam, cellflex och så vidare. Vi är inte bundna att jobba med varken bestämda material eller bestämda leverantörer utan väljer alltid det som bäst (och billigast) löser den förpackningsutmaningen du står inför.

Mer än 10.000 idéer på lager

Toatalt har vi 6 designcenter i hela Europa där vi har utvecklat mer än 10.000 individuella lösningar. Det betyder att vi har många idéer till din nya förpackning... redan innan du har sagt vad du behöver.

Emballage är inte bara emballage

Emballage är också förpackningsmaskiner, produktionslinjer och logistikflöden. Därför tar vi hela processen i beaktning när vi utvecklar förpackningar till dig. Det säkerställer att du får en lösning som är genomtänkt från början till slut.

Läs mer i vår broschyr HÄR

Kundcase

Vi har flera kundcase som du kan få se närmare på här om du är nyfiken.

 •  

  Kundcase: Fyller 75% mindre
   

  Livsmedelsindustrin hade ett problem: De slösade bort dyrt utrymme för att lagra förpackningar för kylmedel. Vi hittade en lösning. Se den här.

 •  

  Intresserad?

  Vem vet? Kanske vi redan har en lösning till dig? Läs mer om vad vi kan göra för dig  HÄR

  Du kan redan idag beställa en gratis analys och få vår introduktionsbox här. Vänta inte med att se vad vi kan hjälpa dig med!

  STD_Box2 350x167.jpg

 

Våra lösningar är förpackade i tjänster.