Kundcase Måltidsboxen

MåltidsBoxen - enklare vardagsmat

 

När MåltidsBoxen startade i juni 2018 ville de sticka ut från mängden. Deras mål var att göra det ännu enklare för kunden! "

Vi gör det enkelt! Du behöver inte recept och förbereda. Maten ska bara värmas och serveras - det ger mindre stress och mer tid för trevligt samtal vid middagsbordet", säger Morten från MåltidsBoxen.
 

Med fokus på kvalitet, hälsa och smak skulle de leverera restaurangfärdiga rätter direkt till dörren.

 

Ambitiösa mål kräver rätt lösning

Leverans av färdiga måltider visade sig vara mer omfattande än det. Kan maten hållas kall? Finns det tillräckligt med utrymme i förpackningen? Och hur mycket luft blir det i förpackningen?

Därför rekommenderade Antalis MATLÅDAN. Ett helt nytt koncept som löste alla utmaningar och mer därtill.

 

Receptet för framgång

MATLÅDAN är en summering av alla de komponenter Morten och Ulrik från MåltidsBoxen sökte. Till skillnad från traditionella frigolitlådor tar MATLÅDAN upp minimalt lagerutrymme, medan Termokudden och kylelementen håller maten kall i upp till 36 timmar.

”MATLÅDAN är smidig och tar inte upp mycket lagerplats, den är också lätt att göra sig av med. MATLÅDAN kan återanvändas, om kunden önakr det, och man slipper att hantera tomma frigolitlådor – det är win, win” 


Från 1 till 90 kunder på 2 månader

Matlåda visade sig vara den rätta lösningen för duon. Verksamheten blev snabbt en framgång och gick från 1 till 90 beställningar på bara 2 månader. Rätt förpackningslösning och snabb leverans blev plötsligt en nödvändighet för att hålla fart.

"Vi har behov att beställa alla tider på dygnet. Därför använder vi webbplatsen. Det är enkelt och du har varorna snabbt, förklarar Ulrik.

 

Vi är stolta att få vara en del av resan.