Varför Smart Tech Design

pdc_800x206.jpg

 NÄR DU VILL HA MER ÄN STANDARDEMBALLAGE …

Spara plats på lagret. Kunna packa varorna snabbare. Sänk antalet reklamtioner.
Med specialanpassade förpackningar kan du skapa fördelar genom hela distributionskedjan.

Kanske dina varor är ömtåliga och behöver extra skydd. Eller har de en annorlunda form som ingen av standardförpackningarna passar till.
Det kan också vara att din nuvarande förpackning är ett problem om den t.ex. kräver mycket manuell hantering, tar mycket plats på lagret eller består av många olika delar.
 
Kan det överhuvudtaget löna sig? Ja, det kan det. Endast en liten besparing på en enhet blir ju till en stor vinst när det blir hundratals eller tusentals enheter genom systemet. 

Läs mer om några kundcases här

 

 •  

  Varför är det smart att välja Smart Tech Design?
   
  Vi erkänner att det finns fler än oss som utvecklar specialkonstruerat emballage.
  Men det är få som gör det så smart som vi gör det. Och om du tycker att det låter
  för bra för att vara sant, se nedan:
 •  1. Fritt val på alla material

  Papp, kartong, plast, foam, cellflex och så vidare. Vi är inte bundna att att jobba med varken bestämda material eller bestämda leverantörer utan väljer alltid det som bäst (och billigast) löser den emballageutmaningen du står inför.
 •  2. MER ÄN 10.000 IDÉER PÅ LAGER

  Totalt har vi 6 designavdelningar i hela Europa där vi har utvecklat mer än 10.000 individuella lösningar. Det betyder att vi har många idéer till din nya förpackning ... redan innan du har sagt vad du behöver.
 •  3. EMBALLAGE ÄR INTE BARA EMBLLAGE

  Emballage är också förpackningsmaskiner, produktionslinjer och logistikflöde. Därför tar vi hela processen i beaktning när vi utvecklar emballage till dig. Det säkerställer att du får en lösning som är genomtänkt från början till slut.