Design

smart design stor.jpg

Gör intryck med tryck på förpackningen

Blir dina kunder imponerade och glada när de får ett paket från dig? Eller frågar dom ”Vem det här är från?"  Dra fördel av unik och framträdande marknadsföring genom din förpackning. Genom att tryck på dina förpackningar kan du skapa personliga budskap, exponera varumärken och logotyper och ge dina kunder en komplett köpupplevelse.

 

Du kan till exempel få din logotyp på förpackningen som också kan skrivas ut i dina egna färger. Eller så kan vi kan lägga din logotyp på paketet, folien eller dylikt. Det är upp till dig. Vi vet vad som kan göras tekniskt och hjälper dig att hitta en lösning som passar ditt varumärke, din produkt och din plånbok.

 

Utmana och låt oss inpirera Er

Oavsett om du har en grafisk designer inhouse eller arbetar med en reklambyrå, så är det bara att kontakt oss. Tillsammans hittar vi en lösning.

 

Vad kan man trycka på? Allt!

Och när vi säger allt, så menar vi verkligen allt. Det handlar bara om att välja rätt material, så färgerna är hållbara och logotypen är tydlig.

 

Vill du imponera på dina kunder?

Vi vet vad som kan göras och vad det kostar. Boka ett möte eller ring oss for mer information på tlf: 010 - 707 70 00 eller mail: justask@antalis.com