LOGISTIK

smart logistic stor.jpg

Kundanpassad logistik. Det är logiskt.

 

 

 

Logistiklösningar

Ska vi utöka lagerkapacitet på en viss produkt så att vi kan möta dina akuta behov? Inget problem. Ska vi samarbeta med en viss tillverkare så att du kan handla allt du behöver hos oss? Inga problem. Har du andra önskemål? Fråga bara. Inte allt kan lösas, men nästan ...
Din effektivitet beror till stor del på våra leveranser. Vi har ett avancerat, effektivt och leveranssäkert logistiksystem. Från våra lokaler plockar, packar och skickar vi mer än 100 000 pallar och 250 000 paket till våra egna kunder, men också direkt till våra kunders kunder.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Just In Time

Vi kan ordna dagliga leveranser, fasta leveransdagar eller tidsintervaller så att du får dina varor när det passar din produktion och lagerhantering. Du kan naturligtvis följa dina leveranser via Track & Trace.

Lagerhotell

Vi har lång erfarenheten och rätt inställning för att hantera lagerhotell för alla branscher, behov och olika länder. Vi kan skapa ditt lagerhotell direkt från grunden och kan övervaka din inventering och automatisk ombeställning.
Vi har nødvendig erfaring og riktig oppsett til å håndtere lagerhotell på tvers av bransjer, behov og landegrenser. Vi kan opprette ditt lagerhotell helt fra bunnen og kan sørge for overvåking av din lagerbeholdning samt automatisk merbeställning.

Tredjepartslogistik / 3PL

Vi ingår ofta som en del av våra kunders försörjningskedjor. Vi tillhandahåller tredjepartslogistik på alla nivåer och kan lösa dina logistikuppgifter - inklusive transport, distribution, lagerhantering och kvalitetsstyrning. 
 

Direktleveranser

Om du är grossist eller arbetar med återförsäljning, kan vi erbjuda en lösning som passar din logistik kedja. Vi ser till att våra produkter kommer fram i rätt tid och i rätt mängd så att de är redo för packning och vidareutkskick direkt till dina slutkunder.
 

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett möte eller kontakt oss för mer informaion på tlf: 010 - 707 70 00 eller mail: justask@antalis.com