Service

Servicepackaging_generic_259x194.jpg

Packaging  expertis

Rätt lösning - inte bara rätt material

Vi erbjuder ett antal tjänster inom packaging för att vara säker på att svara upp till din kravställning. Vi vet att små justeringar av din emballagekedja kan leda till stora besparingar av tid, pengar och svinn.

 • Produktspecialister 

  Man kan inte vara specialist på varje produkt i ett sortiment som vårt. En del av våra säljare är generalister som kan lite om det mesta, andra har spetskompetens på vissa produktområden som sträckfilm, packtejp och wellådor. Utnyttja hela bredden av expertis, våra specialister kommer gärna på besök tillsammans med din säljare.

 • Skräddarsydda förpackningslösningar

  Antalis Packaging Design Center (PDC) i Stuttgart kan klara att ta fram emballage för även de mest krävande produkter. Som grossist är vi oberoende av material och leverantörer, och kan fokusera på att ta fram den bästa lösningen för kundens produkt. Det spelar ingen roll om det är en flygplansmotor, ett mikroskop eller en bildörr, våra utvecklare hittar emballaget som tar din produkt fram på säkraste sätt. Tack vare de senaste 2-D och 3-D CAD-programmen kan vi mycket snabbt ta fram individuella förpackninslösningar.

  Vår service är till din fördel:

  Hög flexibilitet
  Skräddarsytt urval av förpackningsmaterial.
  Mycket snabb utvecklingsprocess.
  Enkel visualisering av förpackningslösningar.
  Egen tillverkning av små serier.
  Kombination av olika material.

 • Showroom Packaging

  Välkommen hit för en demonstration av Masterline – Antalis populära verktyg och maskiner för packjobbet på ditt företag. Vi visar också prover på olika material för emballering, och exempel på smarta emballagelösningar som kan inspirera dig. Samtidigt får du tillfälle att diskutera allt från packtejp till wellådor med våra experter. Boka en tid med våra säljare!

  Showroom Packaging, Rörvägen 3, Jordbro (Antalis huvudkontor)

 • Sträckfilmskonsult 

  Det finns så mycket mer att analysera när det gäller sträckfilmsanvändning än kilo. Behöver du professionell rådgivning för att spara på plånboken och miljön?
  Vår sträckfilmskonsult kommer gärna ut och tittar på ditt behov, för att hitta den mest konstnadseffektiva lösningen.