Service

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Rådgivning  och information

Vi hjälper dig att välja rätt

Målet med allt vi gör är att du ska känna dig trygg med oss som leverantör och se oss som en långsiktig partner. Vi kan våra produkter utan och innan, det ska inte du behöva kunna. Du kan lita på att vi hjälper dig till rätt produkt eller lösning för att din kund ska bli så nöjd som möjligt.

 • Produktområden 

  Antalis lagersortiment omfattar över 5000 artiklar inom följande affärsområden, med exempel på produkter och tjänster.

  Print | Papper, kartong, kuvert, självhäftande, självkopierande, specialmaterial, tryckfärg, tryckhjälpmedel, gummidukar.
  Packaging | Material och maskiner för emballering, förpackningslösningar, wellådor, postemballage, hygien- och städartiklar.
  Office | Papper för alla typer av kopiatorer, skrivare och digitaltryck samt etiketter, kuvert och postemballage.
  Visual Communication | Displayskivor, skyltkartong och alla typer av banderollmaterial för reklam i stora format, samt skärutrustning, laminatorer och storformatskrivare med tillhörande bläck.
  Logistics Solutions | Lagring, plockning, packning, transporter.

 • Hemsidan 

  Att besöka hemsidan är ett självklart sätt att stifta en första bekantskap med ett företag, och Antalis är inget undantag. Här hittar du det viktigaste om oss, och det mesta om våra produkter och tjänster. Precis som på andra hemsidor publiceras de viktigaste nyheterna här, för dig som vill hålla dig uppdaterad med det senaste. Produktkatalogen är hemsidans viktigaste del, som är indelad efter våra affärsområden: Print (för grafisk industri), Office (kontorspapper), Storformat och Packaging (emballering och förpackningslösningar). När du hittat den produkt du sökt i produktkatalogen klickar du på Detaljer så får du upp detaljerad produktinformation och på Teknisk information där tillverkarens fakta för produkten redovisas.

 • Produktkataloger 

  Du hittar sortimenten med detaljerade uppgifter och artikelnummer i vår Produktkatalog. Katalogen täcker in hela sortimentet och är grovindelad i ovan nämnda områden; Print, Packaging, Office och Visual Communication. När du hittat rätt produkt är det bara att lägga artikeln i kundvagnen och e-handla om du är inloggad med ditt kundnummer.

  För Packaging, Visual Communication (Storformat) och Office finns dessutom tryckta produktkataloger för respektive produktområde som du kan beställa.

 • Prislista 

  Antalis prislista är troligen en av grafiska branschens mest bläddrade trycksaker, eftersom den också fungerar som överskådlig produktkatalog för hela sortimentet. De senaste sortimentsnyheterna och aktuella listpriser finns alltid i prislistan här.

 • Säljare 

  Säljaren är din personlige rådgivare och den som är huvudansvarig för att du får bästa service från Antalis. Uppgifterna handlar om allt från att lämna offerter och göra upp avtal till att ge rådgivning kring dina inköp och informera om nyheter. Innesäljarna på vårt Kundcenter är dina vardagliga kontaktpersoner för beställning, leveransbesked, prisuppgifter och alla tänkbara frågor om våra produkter och tjänster. Hos oss arbetar säljarna och innesäljarna tillsammans i team för att kunna ge varje enskild kund bästa tänkbara rådgivning och service.

 • Logistikexpert 

  Har du önskemål om en speciell logistiklösning för ditt företag prata då med våra säljare. Vi kan exempelvis erbjuda olika varianter av tredjepartslogistik med lagerhållning av dina produkter och leveranser till dina kunder.

 • A4- och kuvertprover

  A4-prover och kuvertprover beställer du från Kundcenter, telefon 010–707 70 00,  eller i produktkatalogen här på hemsidan. Leveranstiden är 1–3 dagar för lagerförda artiklar. Beställer du på hemsidan loggar du in med ditt kundnummer, eller som ”medlem” om du inte har något kundnummer. Sedan klickar du på Prover och väljer artikel. På hemsidan kan du beställa upp till 15 prover per gång. Vill du beställa fler exemplar eller prover i större ark kontaktar du Kundcenter.

   

 • Dummies 

  För att sälja in din idé eller kontrollera tjocklek, vikt och porto beställer du med fördel en dummy, vet vill säga en otryckt trycksak, från vår dummyverkstad.

 • Provmaterial 

  Vi erbjuder en rik flora med separata provhäften, provstickor och annat inspirerande provmaterial, både från våra leverantörer och som vi själva har tagit fram. Kontakta gärna din kontaktperson hos oss vilket provmaterial som finns för de kvaliteter som är aktuella för dig.

 • Produktblad 

  På många av våra vanligaste papper finns 4-sidiga produktblad i A4 med produktinformation, miljöfakta och bildtryck för att du ska kunna jämföra kvalitet och bildåtergivning. Beställ produktbladen av din kontaktperson hos oss eller från Kundcenter.

 • Referensprover 

  Vi efterlyser alltid referensprover för att kunna visa dig resultatet av vad andra har tryckt på våra papper. En del trycksaker finns i upplagor som vi kan dela med oss av, andra finns bara i något enstaka exemplar, för visning av våra säljare och papperskonsulenter när de kommer på besök. Har du vägarna förbi Antalis Tryckmediacenter vid Stureplan i Stockholm rekommenderas ett besök i vårt Referensbibliotek för att få inspiration och kanske låna en idé i vår samling med snygga trycksaker.