Service och tjänster

Production-and-Transformation_ContentPage_259x194.jpg

Specialtillverkning 

Eftersom din verksamhet är unik har vi unika tjänster för dig

Fråga alltid våra säljare om du inte hittar det du söker i våra produktkataloger och prislistor. I vårt nätverk som omfattar över 100 leverantörer världen runt är chansen stor att vi kan hjälpa dig. Dessutom kan vi skräddarsy en förpackningslösning för din produkt, eller tillverka papper och kuvert.

 • Papper 

  Vi lagerhåller papper och kartong i de standardformat och ytvikter som efterfrågas mest för respektive kvalitet. För trycksaker i stora upplagar finns givetvis pengar att spara om papperet tillverkas i exakt det format du behöver. Om papperet lagerhålls i 45 x 64 och det skulle räcka med 43 x 61 betyder det en besparing på ca 10 %. Många designpapper kan också beställas i en mängd olika format, ytstrukturer och färger som vi inte lagerför.
  Minimikvantiteter och leveranstider varierar, fråga våra säljare.

 • Kuvert 

  Hittat ett vackert designpapper men inget kuvert i samma kvalitet? Eller hittat ett kuvert som inte finns med rätt klaffmodell, förslutning eller i passande format? Vi tillverkar gärna kuvert och brevpåsar utan tryck enligt dina önskemål, på valfritt papper i vårt sortiment. Minimikvantitet 500 kuvert, leveranstid 2 – 4 veckor.

 • Eget vattenmärke

  Brevpapper med individuellt vattenmärke förmedlar kvalitet, trovärdighet och bidrar till att ge ditt företag en starkare identitet. Dessutom finns givetvis säkerhetsaspekten; dina brev och dokument går inte att förfalska. Vattenmärket, till exempel din logotype eller en bild, kan antingen ha en fast placering på varje ark, eller upprepas i ett mönster som du bestämmer. Minimikvantiteten är 1 ton, som exempelvis motsvarar 160.000 A4 i ytvikt 100 g.
  Leveranstid cirka 8 veckor efter godkänt original.

 • Färgblandning 

  Antalis lagerför ett stort sortiment med tryckfärger i Europaskalan och cirka 60 olika PMS-färger. Men vi kan blanda till alla tänkbara nyanser i vår egen blandningsstation på vårt centrallager i Jordbro. Minimikvantitet 1 kg = 1 burk.
  Leveranstid 1–3 dagar.

 • Skärning 

  Har du ingen skärutrustning eller brist på kapacitet hjälper vi gärna till med skärning av papperet eller kartongen till önskat arkformat. Vill du få papperet hålat går det också bra, och packat enligt dina önskemål. Kontakta Kundcenter för mer information och prisuppgifter. Har du återkommande skärjobb mailar vi gärna en lathund där du enkelt kan räkna fram skärkostnaden. Leveranstid 1–3 dagar.

 • Skräddarsydda förpackningslösningar

  Det spelar ingen roll om det är flygplansmotorer, mikroskop eller trycksaker. Våra medarbetare på Antalis Packaging hjälper dig med den optimala lösningen för säker och ekonomisk emballering, transport och lagring av dina produkter. Med hjälp av Antalis internationella Packaging Design Center kan vi snabbt ta fram skräddarsydda emballage, även i små serier, för dina mest krävande produkter. Och som grossist är vi oberoende av leverantörer när det gäller materialval och kan fokusera på det som passar bäst för din produkt.