image-from-the-document-manager

 

conqueror_greys.jpg

 

>> Tre nya grånyanser för Conqueror Wove och Laid

Med de tre nye gråtonee, er fargepaletten til Conqueror Wove og Laid blitt forfrisket og viser  Conqueror med et sortiment av nøytrale farger, fra hvitt til kremfarger, gråtoner og svart.

Med de tre nya gråtonerna har färgpaletten för Conqueror Wove och Laid uppdaterats och visar Conqueror med ett sortiment av neutrala färger, från vit till creamfärg, grå toner och svart.

Blandat med befintliga vita och off-whitefärger, förnya de moderna tonerna hela färgpaletten och bekräftar Conquerors produktsortiment av subtila uttrycksfulla tryckprojekt, samtidigt som Conqueror är lika modern som tidlös.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conqueror Feather      

Conqueror Feather

En mjuk och varm, modern grå med underliggande toner av lila. Pastellgråtonen gör den perfekt för bokstäver eller annan företagskommunikation. Färgen har också noggrant definierats av en kombination av Diamond White och Calligraphy, samt att lägga till en mjuk, neutral ljushet som bryter igenom en stark klassisk svartvitt palett.

Conqueror Pencil      

Conqueror Pencil

En mycket neutral, mild grå ton, både elegant klassisk och skarp. Dess neutralitet lägger till en anda av modernitet till Conqueror High White. Kombinerat med Diamond White och Feather, är det en ny palett för en varumärkesidentitet.

Conqueror Cartridge          

Conqueror Cartridge

En stark, mörkare grå som binder gapet mellan Pencil och Calligraphy. Den har en perfekt balans mellan varmt och kallt med sina lätta jordiska undertoner. Conqueror Cartridge kan få ett utmärkt resultat med guld eller kopparfolie.


 

 

conqueror-book-458x232.png

Boken om Conqueror
 

"Alla varumärken har sin historia. Det är hur du berättar den som gör skillnaden. Det papper du väljer blir därför en del av företagets identitet. När världens ledande varumärken behöver berätta sin historia, väljer de Conqueror."

I mer än 125 år har Conqueror bidragit till att berätta olika varumärkens historia. Papperet har med tiden utvecklats och blivit ett premiumpapper av högsta kvalitet för all typ av affärskommunikation. 


I en 180-sidig inbuden bok berättar Conqueror nu sin egen historia. Boken inledes av Conqerors historia bakom papperstillverkningen och berättar vidare om tre starka varumärken som använt just Conqueror för sin egen varumärkesidentitet.

Ett kapitel berör olika efterbehandlingstekniker, vilket visar mångfalden för såväl tryck som efterbehandling. Med 60 olika papper ger boken en möjlighet att utforska sortimentsbredden av olika nyanser, ytor, strukturer, vattenmärken och ytvikter. Det ursprungliga vattenmärket "Conqueror London" har återskapats och tillverkats i en begränsad upplaga och visas i boken.

Boken om Conqueror visar en kollektion med ett rikt arv och en lång tradition av papperstillverkning som utvecklats att bli ett modernt varumärke för all typ av affärskommunikation.


Beställ ditt exemplar av din kontaktperson Antalis, justask@antalis.com

 


 

Conqueror-creative-power-card-210x290.png

>> Det är dags för kreativa direktörer och 
      varumärkesansvariga att återupptäcka kraften av papper!


Antalis lanserar Papercard kampanj för att visa upp
12 internationella konstnärers arbete i 12 månader
med 12 olika papper och trycktekniker.Papercards mailkampanj är den första milstolpen i Antalis Creative Power initiativ och riktar sig mot 15.000 kreativa marknadsförare och kommunikatörer runt om i världen. Dessa yrkesgrupper, vars konstnärliga originalitet uppskattas, dekorerar vanligtvis sina väggar och skrivbord med roliga, överraskande eller udda foton, affischer och illustrationer som har fångat deras fantasi. Med Papercards kampanjen bjuder Antalis, eller snarare 12 illustratörer, fotografer och designers in sig själva till deras väggar. Tolv Papercards skickas ut varje månad på olika kreativa papper, med olika trycktekniker för att tydligt visa hur rätt val av papper kan förbättra dessa konstnärers arbeten.
 
Detta papercard visar Linda Linkos arbete, en finsk grafisk formgivare och illustratör som bor i Helsingfors. Linda arbetade på byråer i ett antal år innan hon började frilansa. Hennes arbete gränsar vid illustration och typografi. Hennes arbeten är handritade vilket ger dem en unik, delikat touch av humor. Conqueror Wove Calligraphy 300g verkade vara det självklara valet för att presentera hennes arbete på. Det känns mjukt, trycket blir perfekt och djupet av det svarta gör att det vita i Lindas arbete framhävs på sidan tack vare två slags silk screentryck. Men de vita Conqueror pappret skulle fungera lika bra för hennes färgillustrationer!

 

AW_Envelopeguide_283x175.png

Kuvertguide från ArjoWiggins


Hitta det kuvert eller brevpåse du söker i vår kuvertguide för designserierna
Conqueror, Rives, Curious och Keaykolour. Guiden innehåller allt från information
om format, fönsterplacering, vilka kuvert som finns i vilken kvalitet och i vilka färger. 

 

Beställ ditt eget exemplar av kuvertguiden här.

Creative_Power_160x119.png