NOTERA! Torsdagen den 22 augusti håller vi företagskonferens. Detta innebär att Kundcenter stänger kl. 15.00, samt att inga order från e-handeln hanteras efter kl. 15.00 denna dag.

image-from-the-document-manager

 

Logo_Digigreen_Home_296x100.png

100% digitalt, 100% miljöansvar
 

Digigreen är ett bestruket premiumpapper som är specialutvecklat för digitaltryck.
Pappret ger en enastående utskriftskvalitet med alla digitala tryckpressar och
uppfyller de strängaste miljökraven.

 

 

Digigreen tillgodoser alla dina behov:
 

  • HP Indigo-certifierat och kompatibelt med alla laserskrivare
  • Tillverkat av minst 50% återvunna fibrer,  är certifierat enligt FSC® Mix Credit och har godkännanden för europeisk miljömärkning och NAPM 50 %-märkning.
  • Finns i ytvikterna 115-350g  och formaten 32x45 respektive 45x32.
  • Tryckkvalitet: ger en enhetlig och slät yta med överlägsen bindning av tonern, för utmärkt tryckbarhet och körbarhet som garanterar bekymmersfritt digitalt tryck.
  • Hög vithet (CIE 124),  hög bulk och god opacitet.

 

100% DIGITAL

För alla former av digitaltryck
Digigreen är testat och godkänt för alla digitala tryckpressar. Papprets speciella egenskaper är utvecklade för att ge dig bästa möjliga resultat. Digigreen är certifierat för HP Indigo och fullständigt kompatibelt med torrtonerbaserade tryckpressar (testat av Xerox, Konica Minolta, Ricoh, Kodak och Xeikon).

Utmärkt tryckkvalitet
Digigreens höga tryckkvalitet är ett resultat av papprets exceptionellt jämna yta och enastående färgvidhäftning (toner eller bläck). Papprets utmärkta tryckbarhet och körbarhet är din bästa garanti för en hög produktivitet.

Exceptionell vithet, hög bulk och utmärkt opacitet
Trots att Digigreen tillverkas av återvunnen fiber är vitheten fullt jämförbar med fina bestrukna papper tillverkade av färskfiber, (CIE 126). Det har dessutom hög bulk och god opacitet. Sammantaget gör dessa faktorer att Digigreen skiljer sig från alla övriga digitalpapper på marknaden.

 

100%  MILJÖANSVAR

Digigreen är ett 5-stjärnigt papper enligt Green Star System™. Tillverkningen uppfyller de strängaste miljökraven och pappret har samtliga miljöcertifieringar som finns idag.

100 % FSC® Mixed Credit certifierad fiber

Certifierad för European Ecolabel

ISO 14001 certifierad

REACH certifierad (Registration, Evaluation and
  Authorization of Chemicals)